Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Infosessie R4WO

Haven

Voka/VeGHO en de Werkvennootschap organiseren op vrijdag 31 maart 2023 een infosessie om de bedrijven uit het havengebied te informeren en een stand van zaken te bieden over de ombouw van de R4 West en Oost. 

De Gentse R4 die het volledige havengebied ontsluit krijgt een grondige make-over. De ringweg wordt volledig omgevormd tot primaire weg, die daardoor een pak vlotter en veiliger moet worden. De weg is een van de belangrijkste levensaders van de havenbedrijven en vormt de link naar het hinterland en de stad. 

Voka/VeGHO en de Werkvennootschap organiseren op vrijdag 31 maart 2023 een infosessie om de bedrijven uit het havengebied te informeren en een stand van zaken te bieden over de ombouw van de R4 West en Oost. Tijdens de infosessie worden de aanpak en timing van het globale project en de knooppunten die binnenkort worden aangepakt uit de doeken gedaan. Aanwezige bedrijven krijgen de mogelijkheid om vragen, opmerkingen en suggesties te delen over de knooppunten bij hen in de buurt.   
 

Programma


•    10u: ontvangst door Voka/VeGHO
•    10u10: toelichting door aannemersconsortium BRAVO4 en De Werkvennootschap
•    11u: Q&A 
•    11u30: netwerkmoment 

Contactpersoon

Simon Lefèvre

Belangenbehartiging - Haven

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.