Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Infosessie Plato met workshop rond bedrijfscultuur en teamwerking
plato

Infosessie Plato met workshop rond bedrijfscultuur en teamwerking

Op vrijdag 6 december organiseren wij een inspirerende info- en ontbijtsessie rond hoe je als zaakvoerder je bedrijf kan laten groeien met en dankzij jouw medewerkers. En hoe (bedrijfs)cultuur daarin een belangrijke rol speelt. Daarnaast geven we wat uitleg over Plato en de groeitrajecten voor ondernemers van Voka Oost-Vlaanderen.

 

ulture

Wat is Plato?

Als ondernemer word je bij de groei van je bedrijf geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Het opzetten van een organisatiestructuur, problemen met medewerkers, een management team uitbouwen, internationalisering, sales en marketing, de cashflow,…. Groei leidt tot meer complexiteit en daarom tot meer uitdagingen.

Je kunt zelf het wiel uitvinden en die problemen oplossen. Maar je kunt ook leren van andere ondernemers.  Binnen de Plato lerende netwerken willen we hierop inzetten. Wij brengen 15 zaakvoerders samen die in een zelfde groei fase zitten. Gedurende een jaar komen zij maandelijks samen om kennis en ervaring uit te wisselen onder begeleiding van ervaren mentoren. Kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking staat hierbij centraal

Workshop ‘bedrijfscultuur en teamwerking’

Voor elk bedrijf dat wil groeien, niet ten koste van zijn mensen, maar net dankzij zijn mensen. Voor elke organisatie die vooruit wil. Voor elke zaakvoerder en manager die het belang van bedrijfscultuur erkent en tips zoekt om er mee aan de slag te gaan. In deze workshop geeft Vincent Nys praktische tips en tricks om ook in uw bedrijf met bedrijfscultuur aan de slag te gaan.

Programma

•             08.00 - 08.30 u.  Ontvangst

•             08.30 - 08.45 u.  Verwelkoming door Voka en BMI

•             08.45 – 10.00 u.  Workshop ‘bedrijfscultuur en teamwerking’ door Vincent Nys van Protime.

•             10.00 - 10.15 u.  Toelichting Plato trajecten

•             10.15 - 10.30 u.  Q&A

•             10.30 - 11.30 u.  Netwerkmoment

Sprekers

Spreker Vincent Nys is Employee Experience Consultant bij Protime. Binnen Protime is hij onder meer verantwoordelijk voor het voeden en onderhouden van ‘de Protime cultuur’. Bedrijfscultuur krijgt binnen Protime een prominente plaats. Hoe ze dat binnen Protime aanpakken werd door CEO Peter S’Jongers beschreven in het boek Trots!

Doelgroep

Zaakvoerders van bedrijven die willen groeien, niet ten koste van zijn mensen, maar net dankzij zijn mensen. Voor elke organisatie die vooruit wil. Voor elke ondernemer die het belang van bedrijfscultuur erkent en tips zoekt om er mee aan de slag te gaan.

Inschrijven?

Inschrijven kan tot en met 5 december 2019.

Meer weten? Stuur een mailtje naar griet.santy@voka.be of bel 09 266 14 40

Contactpersoon

Griet Santy

Groeitrajecten - Arbeidsmarkt

Adres

BMI Belgium
Wijngaardveld 25
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Gratis mits inschrijving

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Nood aan ondersteuning en een klankbord?

Omdat groeien een hele onderneming is, kan u best wat ondersteuning gebruiken. Die ondersteuning en begeleiding vindt u bij Plato. Dit peterschapsproject is gebaseerd op drie pijlers: informatieoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking. Benieuwd?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat