Skip to main content

Infosessie Lerende Netwerken 2022

  • Online

Tijdens deze online infosessie maak je kennis met de methodiek van een lerend netwerk en krijg je alle praktische informatie over wat een deelname inhoudt. 

In deze infosessie geven we je graag mee wat lerende netwerken inhouden en vooral wat ze voor jou en jouw verantwoordelijkheidsdomein kunnen betekenen.

Methodiek

De methodiek achter lerende netwerken steunt op ervaringsuitwisseling en kennis delen over een bepaald thema met functiegenoten van andere bedrijven.

Je krijgt de kans om in een gesloten, vertrouwelijke en niet-concurrentiële sfeer praktische tips uit te wisselen over hoe om te gaan met moeilijke situaties en nieuwe uitdagingen in je job. Want elk van ons heeft een rugzak met succeservaringen en valkuilen.

We starten iedere sessie met een rondleiding op de werkvloer van een deelnemend bedrijf. Dat geeft je meteen ook veel nieuwe ideeën en inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan. 

Soorten lerende netwerken

Vanaf september 2022 starten we met volgende lerende netwerken:

Dit overzicht vind je ook online, of klik op een lerend netwerk naar keuze voor meer informatie. Onze nieuwe folder kan je hier downloaden.

Voor wie?

Iedereen die in aanmerking komt om deel te nemen aan één van bovenstaande lerende netwerken of opleidingsverantwoordelijken: lijnverantwoordelijken, productiemanagers, logistiek managers, onderhoudsmanagers, kwaliteitsmanagers of engineering managers van een productiebedrijf of maakbedrijf met een technisch atelier. Deze netwerken zijn niet bedoeld voor software- of serviceleveranciers, adviesverleners of consultants. 
 

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd in vorm van foto en/of film dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag