Skip to main content
E-commerce

Infosessie: De nieuwe trends binnen e-commerce

Jaar na jaar groeit de Belgische e-commercemarkt met double digit-cijfers en niemand die eraan twijfelt dat deze positieve trend nog een hele poos zal aanhouden. Echter gebeurt dit niet meer louter online maar wint offline terug aan belang, dit noemen we de onlife ervaring. Nu groeit de vraag: hoe zetten we hier best op in? 

De onlife ervaring heeft een verregaande impact op de hele retail. Webwinkels transformeren de klassieke winkels en vice versa. De kunst is om er in te slagen de persoonlijke benadering zoals gehanteerd in het fysieke winkelpunt door te trekken naar de webshop. Technologie is dus een gamechanger, maar zeker niet de enige factor die in acht genomen moet worden. De dunne lijn tussen 'digital' en 'physical' en de relevantie ervan voor uw onderneming zullen tijdens deze infosessie aan bod komen.

Doelgroep

Ondernemers, commercieel- en marketingverantwoordelijken

Spreker

Bert Hendrickx wordt getriggered door de opportuniteiten die digitale evoluties met zich meebrengen op het vlak van media, retail en maatschappij. Hij bouwde zijn expertise binnen media en retail uit bij het onderzoeksbureau GfK Belgium, waar hij het departement "digital market intelligence" oprichtte en klanten begeleidt doorheen de digitale evoluties. Als docent 'omnichannel retail' bij de UCLL is hij verbonden aan de academische wereld, terwijl hij met de start-up 'Tree company' de digitalisering ook tot bij de overheid brengt via digitale burgerparticipatie.

Meer info

U kan zich inschrijven voor deze infosessie via deze link of door contact op te nemen met anouk.andries@voka.be

Adres

Stede 51
Stedestraat 51
8530 Harelbeke

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden: 35 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Maak gebruik van de kmo-portefeuille!

kmo-portefeuille

Erkenningsnummer Voka voor opleidingen:  DV.O104126

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx