Skip to main content
Infosessie: Data driven marketing

Infosessie: Data driven marketing

Weet u niet wat te doen met al die beschikbare marketingdata? Wilt u uw klant een betere koopervaring bezorgen aan de hand van deze data? Tijdens deze infosessie gaat u zelf aan de slag met uw data. 

Vaak zien we kmo's worstelen met hun marketing waardoor ze eerder op gevoel werken dan met écht meetbaar rendement. Elke onderneming beschikt over een schat aan informatie, maar al te vaak zien we dat deze informatie niet ingezet wordt of weet men niet hoe deze te vertalen naar een succesvolle salesstrategie.

Meten is weten! De vraag is, wat dient u te meten en wat doet u met die data? Hoe helpt data u, uw sales en uw onderneming om méér inzichten te verwerven én op die manier opportuniteiten te spotten?

In deze sessie tonen we aan dat technologie en data iets is waar ook u gemakkelijk mee aan de slag kunt. Wilt u uw klant echt centraal zetten en hen een betere koopervaring bezorgen door een gefundeerd inzicht in hun gedrag en behoeften? Neem dan beslist deel aan deze inspiratiesessie en ga zelf aan de slag met uw data.

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Anouk Andries.

Doelgroep

Deze infosessie is geschikt voor marketing- en communicatieverantwoordelijken of zaakvoerders.

Spreker

Nic Vermaut is ondernemer en zaakvoerder van WELL Communications, communicatiebureau sinds 1999. Als marketing- en communicatiespecialist werkt Nic al meer dan twintig jaar strategische groeiplannen uit voor kmo's en ontwikkelde hij campagnes voor o.a. Heinz, IKEA, Cécémel, Callebaut en vele andere.

VLAIO/AIO

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

WELL – De Loft
Guido Gezellelaan 18
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar anouk.andries@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie wordt een no-show fee aangerekend van 30 euro. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group