Skip to main content

Infosessie: Corporate venturing als innovatieboost

  • Online

Wil u innovatie binnenbrengen in uw bedrijf? Dan kan corporate venturing een manier zijn om te innoveren en een concurrentievoordeel op te bouwen. Kom er alles over te weten tijdens deze gratis online infosessie. 

Als een kmo of grote onderneming een samenwerking aangaat met een start-up, kan men spreken van corporate venturing. Het doel daarbij is om voor beide partijen een concurrentievoordeel te realiseren. De onderneming zelf krijgt toegang tot een nieuw netwerk van klanten en leveranciers en kan nieuwe technologieën en kennis binnenbrengen. De start-up heeft als voordeel dat ze een beroep kunnen doen op de ervaringen en het netwerk van de onderneming om hun product of dienst te versterken. Een win-win voor beide partijen dus!

Programma

In deze online infosessie krijgt u een aantal inspirerende voorbeelden van ondernemingen die een samenwerking zijn aangegaan met een start-up. Het verhaal van de ondernemingen, hun ervaringen en hun lessons learned worden door een expert gekaderd binnen de verschillende strategieën voor corporate venturing.

Inschrijven voor deze online infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Mieke Vandewaetere

Contactpersoon

Mieke Vandewaetere

Manager innovation and transition

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group