Skip to main content
Circulaire economie

Infosessie Circulaire Economie

Ook voor jouw bedrijf biedt circulair ondernemen voordelen

Circulair ondernemen zit in de lift. Niet zozeer omdat het een mooi bedrijfsverhaal oplevert, maar vooral omdat de mogelijkheden én voordelen almaar toenemen. In deze inspiratiesessie ontdek je waarom het ook voor jouw bedrijf interessant is om je bedrijfsproces te herzien met het oog op de circulaire economie.

 

We zijn te gast bij Bebat, waar ‘circulariteit’ in de corebusiness verweven zit. We nemen een kijkje achter de schermen van het sorteercentrum en komen te weten welke uitdagingen er voor Bebat de komende jaren nog zijn. We maken ook de koppeling met VN Duurzaamheidsdoel nr. 12 rond ‘Verantwoorde consumptie en productie’. Verder kan je kennismaken met de beleidsplannen rond diverse duurzaamheidsthema’s, en bovenal netwerken met andere ondernemers uit de regio Tienen. Deelname is gratis!

 

Leuk extraatje: breng je ‘huis-tuin-keuken’-batterijen mee naar dit event ter inzameling en maak kans op één van de vijf duo-filmtickets aangeboden door Bebat.

Circulaire economie

Programma

12.15 uur:     Onthaal met lunch

13.00 uur:     Welkomstwoord door Voka/miK

13.10 uur:     Toelichting beleidslijnen ‘duurzaamheid’ door Stad Tienen

13.30 uur:     Missie van Bebat in transitie naar een circulaire economie, door Martine Vanheers en Philippe Decrock - Aansluitend: rondleiding in het sorteercentrum Sortbat

15.30 uur:     Netwerkdrink

  

partners

Contactpersoon

Astrid De Man

Relatiebeheerder Duurzaam Ondernemen

Adres

Bebat
Walstraat 5
3300 Tienen

Wanneer

Prijs

Gratis

Je kan inschrijven via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Deze inspiratiesessie rond circulaire economie wordt georganiseerd door het milieu-infopunt voor de kmo (miK), een initiatief van Voka en de provincie Vlaams-Brabant, in samenwerking met Voka Regio Tienen en Stad Tienen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad