Skip to main content
Infosessie Bryo (virtueel)
  • Online

Infosessie Bryo Vlaams-Brabant (virtueel)

Ben jij al bekend met Bryo, dé starters-community van Voka? In dit starterstraject focussen we op Bright and Young talent met een gezonde goesting om te ondernemen! Heb jij een origineel ondernemersidee? Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Klinkt 1 van deze vragen je bekend in de oren? Dan is Bryo het juiste traject voor jou!

 

Wat bieden we aan?

Als deelnemer aan Bryo krijg je begeleiding bij alle uitdagingen die op je weg liggen bij de opstart en groei van je eigen startUp. Naast de bijeenkomsten brengen we jou in contact met ervaren ondernemers, experten en potentiële investeerders. Hun feedback op jouw idee, project of startUp helpt je naar het volgende niveau. Met individuele vragen kan je ook steeds terecht bij jouw Bryo coach Jill  of Lien

Tijdens deze gratis infosessie ontdek je wat Bryo allemaal te bieden heeft voor startende ondernemers! 🚀

Programma

  • 19.00 - 20.00 u: Introductie Bryo starterstrajecten (StandUp - StartUp - ScaleUp)
  • 20.00 - 20.30 u: Q&A

Doelgroep

StandUp

Voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart en nog geen ondernemingsplan heeft uitgewerkt.

StartUp

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat houdt flink wat uitdagingen in. Je kan je (vaak nog prille) ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

ScaleUp

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien.
Momenteel realiseer je een omzet van minimaal € 100 k/jaar en de komende jaren wil je die laten groeien tot meer dan €1 mio/jaar. Jouw rol in het bedrijf is voortdurend in beweging en je bent volop bezig met de uitbouw  van een team. Het uitbouwen van jouw bedrijf houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Vlaio logo

Contactpersoon

Jill Deberlanger

Adviseur Starters - Bryo

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Word lid van Voka!

Heb jij interesse om lid te worden van Voka Vlaams-Brabant? Laat uw gegevens achter, een accountmanager zal u contacteren.

Word lid van Voka!
Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad