Skip to main content
Hr Leaders

Hr Leaders

Het nieuwe Leaders traject, bestaande uit 4 sessies, brengt u een combinatie van inspirerende voordrachten en interessante bedrijfsbezoeken. We reiken u graag best practices aan op het gebied van hr. Dit exclusieve, high level traject werd ontworpen voor de rechterhand van de CEO/zaakvoerder (director) en wordt dan ook voor deze groep voorbehouden.

Sessie 1: Flexibele verloning - 1 april 2021 vanaf 14.00 uur met aansluitend diner

Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers de vrijheid om zelf hun loonpakket samen te stellen. Er komt heel wat bij kijken, maar voor BMW is individualisering belangrijk. Tom Troch is dan ook een sterke believer van flexibele verloning en rolde dit uit binnen BMW en dit niet zonder slag of stoot. Heel wat werknemers houden zich namelijk nog vast aan de klassieke manier van verlonen. Hoe gaat u hier als bedrijf mee om? Hoe geeft u dit nieuwe waarderingsmodel vorm?

Spreker

Tom Troch - Hr manager BMW group Belux.

Doelgroep

Hr director, rechterhand zaakvoerder of CEO.

Locatie

BMW - Lodderstraat 16, 2880 Bornem.

 

Sessie 2: Hr data - 15 juni 2021 vanaf 14.00 uur met aansluitend diner

Hedwig Klarenbeek is bij Jumbo tewerkgesteld als manager Hr, analytics en services. Organisaties zullen in de toekomst steeds meer data gedreven zijn, maar hoe ziet de weg er uit van besluitvorming op basis van gevoel naar één op basis van data? Wat zijn de valkuilen in dit proces? Draagt het hebben van data ook echt bij aan een verbetering in de effectiviteit van hr?  Wat is de impact van hr-analytics op uw onderneming? 

Spreker

Hedwig Klarenbeek - Manager Hr analytics en services.

Doelgroep

Hr director, rechterhand zaakvoerder of CEO.

Locatie

Jumbo - Ruiterijschool 14, 2930 Brasschaat.

 

Sessie 3 en 4

Ook tijdens de derde en vierde sessie, die zullen georganiseerd worden na de zomer, zullen we “hr’s met een visie” aan het woord laten, steeds gecombineerd met een bedrijfsbezoek. Daarbij beperken we ons niet tot de eigen landsgrenzen. We voorzien een exclusief bedrijfsbezoek buiten België.

Voor meer info over dit traject kunt u contact opnemen met Joyce Simoens.

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1450 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 2000 euro (excl. btw)

U kunt gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 24

Bij een tweede inschrijving krijgt u 10% korting.

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke van het event en dit tot 24 uur voor aanvang. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group