Skip to main content

HR class: Strategisch beloningsbeleid

Hoe passen we dit toe in de praktijk?

Hoe worden de medewerkers in jouw organisatie vandaag beloond? Op basis van de uitvoering van een functie of een rol, op basis van de prestaties, op basis van hun competenties of op basis van hun potentieel? Hoe en waarom maken we het onderscheid hierin? Wordt er vandaag gewerkt met een functieclassificatie en waarom doen we dit? En wat betekent dat concreet?

In deze module bekijken we in detail hoe we onze beloningsfilosofie kunnen bepalen. Welke beloningsmix is haalbaar voor de organisatie, maar ook aantrekkelijk genoeg om nieuw talent aan te trekken en onze huidige medewerkers blijvend te motiveren! We gaan ook dieper in op het aspect van intrinsieke en extrinsieke motivatie en hoe we daar het verschil kunnen maken binnen de onderneming.

In deel 2 van de sessie bekijken we in detail het systeem van functieclassificatie en hoe dit zich in de praktijk vertaalt. Wanneer kunnen werknemers doorgroeien naar een volgend niveau en wat betekent dit voor hun verloning? Hoeveel verschillende niveaus moeten er eigenlijk zijn in een organisatie.  

Na deze sessie zal je de bomen door het bos kunnen onderscheiden en gericht kunnen werken op wat voor jouw organisatie en jouw medewerkers belangrijk én motiverend is. 

Doelgroep

  • HR Managers in Kleine en Middelgrote ondernemingen
  • HR Business Partners die willen doorgroeien naar een senior HR rol
  • HR Officers die hun kennis willen uitbreiden
  • Bedrijfsleiders van KMO’s die actief willen inzetten op een strategisch HR beleid

> Ik schrijf me in

Jouw expert voor deze HR class

Martine Van Campenhout is zaakvoerder van Authentic Talent en werkt als coach, trainer en HR Consultant.  Ze heeft een jarenlange ervaring als leidinggevende en HR Director binnen de Fast Moving Consumer Goods industrie.  Doorheen haar hele carrière heeft ze steeds in een internationale omgeving gewerkt, met focus op het creëren van een inclusief HR beleid, en het ontwikkelen van de vaardigheden van leidinggevenden.

Martine

Interesse in de andere sessies van dit traject? Schrijf je dan in voor het hele traject of één van de volgende 4 classes: 

Telkens van 9.00u tot 17.00u

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka - KvK Mechelen - Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€390 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: T.e.m. 9/09 betaal je als Voka-lid slechts €351.

Niet-leden:
€585 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €390/leden en €585/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 9 september is het projectbedrag als lid van Voka €351. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

Meer info?