Skip to main content

Voka Hotspot: Havenbedrijven Apzi-Voka West-Vlaanderen

Ook in 2022 organiseren wij voor jou een aantal Voka Hotspots op verschillende locaties in de regio. De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de buurt.

Benieuwd of er voor jou opportuniteiten liggen om zaken te doen met de havenbedrijven uit Zeebrugge? Of wil je als havenbedrijf net in contact komen met productiebedrijven uit de brede regio? Begin de dag met een gezond ontbijt en leer meteen een pak nieuwe mensen kennen van bedrijven uit de streek. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Programma

  • 8.00 uur: Ontvangst met ontbijt en korte verwelkoming
  • 8.30 uur: Start speeddates
  • 9.30 uur: Netwerking
  • 10.00 uur: Voorziene einde

Voor meer info kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Apzi-Voka West-Vlaanderen

Contactpersoon

Adres

MBZ, P. Vandammehuis
Isabellalaan 1
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden van Apzi-Voka West-Vlaanderen.

Voorwaarden

Slechts één inschrijving per bedrijf.

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag
Accent
DHL
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group