Skip to main content
Jong Voka Kempen

Het Moment van de Jonge Ondernemer 2018

Bij het Moment van de Jonge Ondernemer neemt Jong Voka jullie mee achter de schermen van een aantal zeer interessante bedrijven van Kempense bodem.

Het wordt een gevarieerde avond waar 4 boeiende sprekers eerst hun verhaal pitchen. Daarna volgen de aanwezigen één van de sprekers voor een uitgebreidere sessie. Naast een presentatie of workshop is er nog ruim de tijd om in discussie te gaan met elkaar.

Voor de zesde editie nodigen we u graag uit in het Logistiek Innovatie- en Training Centrum of kortweg het LITC van Nike in Laakdal.

Deze unieke en innovatieve locatie zal de open discussies zeker en vast stimuleren.

Mis deze interessante avond niet en schrijf je snel in.

 

Wie zijn de sprekers?

Joyce Mariën

Joyce Mariën - zaakvoerder, Bakkerij Mariën – Mariën Meesterbakkers

Mariën…  Dat Smaakt!

Ons Familiebedrijf zet dagelijks alles in het werk om een lekker & kwalitatief product tot bij de consument te krijgen. Door verschillende overnames de afgelopen jaren, breidden we ons afzetmarkt grondig uit. Tot op vandaag zorgen wij via 20 eigen filialen dagelijks voor dat lekker stukje brood op de plank. 
 

Dirk Versées

Dirk Versées – Certified coach, Navigo Assistance 

Dirk Versées werkt als business coach in diverse organisaties. Hij richtte in 2006 Navigo Assistance op (www.navigoassist.be). Hij werd door ICF gecertificeerd (PCC in 2009) en is gewaardeerd spreker en begeleider als systeem bewust coach.
 
De markt van aanbieders van coaching is de voorbije jaren enorm gegroeid. Dat roept tal van vragen op bij de organisaties: Is coaching iets voor ons? Wat kan ik ervan verwachten? Hoe kan ik dit instrument optimaal benutten? Waar vind ik de coach die ik zoek? Hoe evalueer ik deze investering?
 
Dirk formuleert heldere kaders vanuit de praktijk, aangevuld met resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Hij is auteur van het boek “Beter werken met coaches: hoe doe je dat?”

Ben Beddegenoots

Ben Beddegenoots – Development Manager, LITC​​​​​​​

"Marktleider en trendsetter “Just do it.” Nike trekt voluit de kaart van online shopping omdat dit nieuwe distributiekanaal voor People, Planet én Profit de toekomst is.

Nike maakt van de logistieke uitdagingen die online shopping mee brengt precies een opportuniteit om tegelijk ergonomischer, ecologischer en efficiënter te werken.”

Nikolaas Bellens

Nikolaas Bellens – CEO, Kazi NV

Nikolaas is een gedreven ondernemer en gastprofessor die 3 jaar geleden de financiële sector achter zich liet met de vraag: "waarom bestaat er nog geen Google voor de arbeidsmarkt?". Dit leidde tot Kazi.be, een uniek personal job board voor hoogopgeleide starters. 1 op 2 kijkt immers binnen het jaar al weer uit naar ander werk omdat er op voorhand niet goed gematcht wordt op waarden en verwachtingen.

Programma:

 • 18u30 Onthaal met broodjes
 • 19u00 Elevator Pitch 4 sprekers 
 • 19u30 Keuzemoment favoriete spreker
 • 19u40 Dieptesessie met gekozen spreker
 • 20u45 Netwerkreceptie
litc

   


  Partners Jong Voka Kempen:

  partners JVK

  Adres

  Nike European Logistics Campus
  Nikelaan 1
  2430 Laakdal

  Wanneer

  Prijs

  € 35,00 voor leden van Jong Voka Kempen

  € 50,00 voor niet leden

  Prijzen exclusief btw

  Extra info

  Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

  Voorwaarden

  Jouw inschrijving is definitief wanneer wij de inschrijving ondertekend ontvangen hebben via mail, fax of wanneer je online inschreef.
  Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met maandag 12 maart via evi.heylen@voka.be. Bij annulering na 12 maart of no-show blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

  VGD - Audit, tax & accountancy
  ING
  Logo Mensura
  Proximus
  SD Worx
  Deloitte Private
  pfl
  Varo
  Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse