Skip to main content
Global Pitch @ Tokai Optecs
  • Online

Global Pitch @ Tokai Optecs

Tokai Optecs is een verdeler en fabrikant van hoogwaardige brillenglazen die opereert volgens het motto think big, think global. In 2004 verwerft huidig CEO Kurt Leuridan de aandelen van Tokai Optecs, een Belgisch-Japanse joint venture uit Tienen. Een uitzonderlijk verhaal, want Kurt Leuridan is de eerste niet-Japanner en de eerste persoon die geen lid is van de familie Furuzawa die aandeelhouder wordt van Tokai Optical Japan uit Okazaki. Tokai Optical Japan is al meer dan 80 jaar actief als Japanse familiale kmo. Ondertussen opende Kurt Leuridan ook al vestigingen in Italië, het Verenigd Koninkrijk, en staat er nog verdere internationalisering op het programma.

Laat je tijdens deze infosessie inspireren door onze Global Ambassador voor Japan en ontdek hoe Kurt Leuridan Tokai Optecs internationaal heeft laten groeien. Hij vertelt je waar je rekening mee moet houden, wat de valkuilen zijn en waarom internationaal ondernemen belangrijk is om te groeien. 

Door de huidige maatregelen wordt dit een interactieve livestream. Tijdens de livestream maak je kennis met Tokai optecs en Kurt Leuridan en krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen.

Dit is een gratis event, maar inschrijven is verplicht

Spreker

Kurt Leuridan fotoKurt Leuridan
CEO Tokai Optecs

Tokai Optecs, een naam die je bekend in de oren klinkt? Dat zou wel eens kunnen, want recent kreeg het bedrijf heel wat media-aandacht naar aanleiding van de ontwikkeling van brillen met een zogenaamde ‘Defog Coating’, waardoor aangedampte brillenglazen – een veelvoorkomend probleem bij het dragen van een mondkapje in combinatie met een bril – verleden tijd zijn. Daarnaast staat Tokai Optecs ook bekend als de brillenglazenfabrikant die de dunste brilglazen heeft ontwikkeld.

Logobalk Global Pitch Tokai

Contactpersoon

Isabelle Meulemeester

Coördinator Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Online

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad