Skip to main content
geny
  • Online

Generation Y 2021 - infosessie januari

Ben jij of ken jij een young potential die zichzelf willen uitdagen door zichzelf en zijn/haar onderneming onder de loep te nemen? Stel jezelf in vraag, onderzoek de dynamieken in jouw organisatie en bouw de bedrijfsstrategie verder uit. Dat kan dankzij het opleidingstraject Generation Y, een meerdaags programma voor (toekomstige) managers en eigenaar-ondernemers tussen 25 en 40 jaar. Meer weten? Schrijf je in voor de infosessie op 14 januari 2021.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert voor het 4de jaar op rij het managementprogramma voor young potentials Generation Y.

Het programma biedt drie modules van drie dagen met drie toppers op het vlak van leiderschap, organisatieontwikkeling en strategie. Dit alles in een residentieel kader en met een netwerk van andere talenten die enthousiast wensen te ondernemen.

Generation Y daagt je uit om jezelf in vraag te stellen, te leren over organisatieontwikkeling en de strategie van je organisatie verder uit te bouwen. Groeien als persoon om van daaruit de onderneming te laten groeien staan centraal. Het aantal plaatsen is beperkt tot 12 deelnemers om zo praktisch mogelijk aan de slag te gaan.

Investeer in jezelf of in de young potentials binnen je organisatie.

Heb je interesse of wens je iemand kandidaat te stellen?
> Neem contact op met Lena Clement (011 56 02 56)
> Kom naar de infosessie op 14 januari 2021 om 19u00
> Meer info op www.voka.be/limburg/generationy2021

voka solvay KMO-portefeuille

ere

logo

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo