Skip to main content

Ga zelf aan de slag met video voor je start-up!

Video is zonder twijfel de allerbeste manier om impact te maken en te connecteren met je doelpubliek. Dat wist je al. Maar enkel video’s die geloofwaardig, authentiek en oprecht zijn, slagen in dat opzet. Hoe maak je video’s die doen wat ze moeten doen?

Hoe begin je eraan? Wat is authenticiteit voor de camera? Welk materiaal heb je nodig? Hoe monteer je de beelden? Wat met auteursrechten voor muziek? En ondertiteling?

Er komt nogal wat bij kijken als je met video aan de slag gaat. In samenwerking met Videolabs hebben wij een gloednieuwe opleiding ontwikkeld om jou daarbij te helpen uit 4 hands-on modules.

Inhoud

Module 1: Corporate Storytelling

Hoe vertel je de juiste verhalen? Wat is belangrijk als je met video aan de slag gaat voor je bedrijf?
In deze module helpen we je over de psychologische drempel. We leren je hoe je een idee omzet naar een verhaal. We zorgen ervoor dat je geïnspireerd en gepassioneerd begint aan je eerste videoproductie.

Module 2: DIY Videolabs Productie

Je verhaal is uitgedacht en uitgeschreven. Hoe ga je dit in beeld brengen? Wat zijn de mogelijkheden van je smartphone? Hoe werk je met licht? En geluid ? Welk materiaal heb je nodig? In deze training leer je vooral de praktische kant van een videoproductie kennen.

Module 3: DIY Videolabs Postproductie

Je verhaal is er. Je hebt het zelfs al gefilmd. Nu komt de montage. In deze module leer je hoe je beelden verwerkt tot een verhaal. 

Première

Het hoogtepunt van de opleiding. In een feestelijk kader laat iedereen zijn/haar finale productie zien op groot scherm. Hapjes en drankjes included!

Praktisch

Deze opleiding vindt plaats op volgende data en plaats:
 

15 februari 14u30 - 18u: Corporate Storytelling te Markgravestraat 12, Antwerpen

12 februari 14u - 17u: Productie te Markgravestraat 12, Antwerpen

1 maart 14u - 17u: Postproductie te Markgravestraat 12, Antwerpen

15 maart 18u - 21u: Avondpremière te Markgravestraat 12, Antwerpen

 

Doelgroep

Deze opleiding is ideaal voor startups en scaleups die efficiënt en goedkoop hun doelgroep willen bereiken en zich nog sterker willen positioneren in de markt. Het beste van al? Als startende onderneming geniet je van een verlaagde prijs van €75 in plaats van €550!

Meet the expert

Nathalie studeerde film aan de Digital Film School in New York, waar ze werkte als freelance video journalist voor verschillende televisie netwerken.

In 2009 startte ze Jetfish Productions, een videoproductie bedrijf met een focus op corporate storytelling. Daarmee maakte ze honderden video’s voor internationale bedrijven voor HR, interne communicatie, testimonials, bedrijfspromotie, tutorials, veiligheidsvideo’s en documentaires.

Een aantal jaar geleden  merkte Nathalie een grote verandering in de industrie. Budgetten daalden en toch werden er meer video’s dan ooit geproduceerd . Nathalie speelde hierop in en in 2018 startte ze Videolabs om organisaties zelf de kennis en tools te geven om impact te maken met video.

Nathalie Lubbe Bakker voor Voka

Contactpersoon

Jolein Van Eyck

Starterscoördinator

Wanneer

Prijs

Geniet van het verlaagde tarief van €75 als starter!

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Degroof - Petercam
Gosselin
VZW - DigiChambers 2021
VZW - eATA 2021
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans