Skip to main content

Fiscale Club: 6-maandelijkse fiscale update

Als bedrijf is het cruciaal om inzicht te hebben in de actuele financiële situatie. Daarvoor is het belangrijk dat je ook op de hoogte bent en blijft van alle fiscale maatregelen die de diverse overheden van ons land nemen. 
 

Tijdens dit 6-maandelijkse, interactieve seminarie gaan we na welke (nieuwe) fiscale maatregelen van belang zijn voor jou. Er is daarnaast voldoende ruimte om, in overleg met de deelnemers, bepaalde fiscale topics meer in detail te bespreken of stil te staan bij fiscale innovaties. Denk maar aan de fiscaliteit van bedrijfswagens of cryptomunten.

Spreker

Yves Verdingh is Head of Tax bij BNP Paribas Fortis en Deputy Head of Tax bij BNP Paribas. Hij is ook professor vennootschapsbelasting aan de HUB-EHSAL. Hij is een veelgevraagd spreker, die de complexe materie rond fiscaliteit op een laagdrempelige en humoristische manier kan uitleggen. 

Doelgroep

Dit seminarie is bedoeld voor CFO’s, ondernemers en CEO’s.
 

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro
Niet-leden: 300 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd in de vorm van foto en/of film dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag