Skip to main content
Family Business Happening 2021
  • Online

Family Business Happening 2021

Meer dan 150 familiale ondernemers verzamelen op 25 maart digitaal voor de 8ste editie van de Family Business Happening. Dit (gratis) inspiratie-event staat helemaal in het teken van 'innoveren over generaties heen'.

Trouwe deelnemers weten dat dit event garant staat voor boeiende (online) ontmoetingen met gelijkgestemden en inspirerende getuigenissen van familiebedrijven en experts. En voor het eerst steken we de provinciegrenzen over en brengen we Oost- én West-Vlaamse familiebedrijven samen.

FBH

 

Corona-maatregelen

Door de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk op dit moment om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Het event wordt dus volledig live gestreamd. Na inschrijving ontvangt u een link om het event digitaal te volgen. We houden het naar goede gewoonte wel interactief en persoonlijk, met o.a. netwerkrondes in break-out rooms.

 

We associëren familiebedrijven niet altijd meteen met innovatie, net omdat ze vaak bogen op generaties lange historiek. Maar is dit wel terecht? En hoe voer je als familiale onderneming vernieuwing in zonder je traditie te verliezen?

Op 25 maart vertellen 4 familiebedrijven uit Oost- en West-Vlaanderen hoe zij omgaan met innovatie, hoe ze vernieuwing bespreekbaar maken, welke nieuwigheden ze hebben doorgevoerd en met welke financiële (hulp)middelen ze aan de slag gaan. We kunnen natuurlijk niet buiten de pandemie om, die toch wel voor een versnelling zorgde van digitalisering in heel wat bedrijven. Naast hun verhaal is er uiteraard nog ruim tijd voorzien om online te netwerken tussen de deelnemers onderling, én we brengen nog enkele verrassingen op het scherm en bij je thuis.

Van harte welkom!

Programma

Moderator: Vincenzo De Jonghe

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan via de knop ‘Inschrijven’ rechts (of onderaan op mobiel) op deze pagina tot 20 maart 2021.

Laat in het veld 'opmerkingen' je adres achter en wij bezorgen je een leuke goodiebag vol producten van Oost- en West-Vlaamse familiebedrijven (1 goodiebag per adres)!

Nog vragen? Contacteer Elisabeth Minnaert via mail of bel 09 266 15 60.

Contactpersoon

Elisabeth Minnaert

Groeitrajecten - Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor zaakvoerders-eigenaars van familiale ondernemingen.

Uw inschrijving is pas definitief nadat u bevestiging heeft ontvangen. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan tot 20 maart 2021. Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u steeds een familielid sturen in uw plaats. Indien u niet tijdig annuleert, zijn we genoodzaakt een no show fee te facturen voor admin- en cateringkosten.

PLATO DEVELOP

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat