Skip to main content
Family Business Happening 2021
  • Online

Family Business Happening 2021

Meer dan 150 familiale ondernemers verzamelen op 25 maart digitaal voor de 8ste editie van de Family Business Happening. Dit (gratis) inspiratie-event staat helemaal in het teken van 'innoveren over generaties heen'.

Trouwe deelnemers weten dat dit event garant staat voor boeiende (online) ontmoetingen met gelijkgestemden en inspirerende getuigenissen van familiebedrijven en experts. En voor het eerst steken we de provinciegrenzen over en brengen we West- én Oost-Vlaamse familiebedrijven samen.

FBH

Coronamaatregelen

Door de coronamaatregelen is het op dit moment helaas niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Het event wordt dus volledig live gestreamd. Na inschrijving ontvangt u een link om het event digitaal te volgen. We houden het naar goede gewoonte wel interactief en persoonlijk, met o.a. netwerkrondes in breakout rooms.

 

Geef bij uw inschrijving ook zeker uw adres mee in het veld 'opmerkingen', dan sturen wij u een fijne attentie op! (Uw adresgegevens worden enkel gebruikt om de attentie op te sturen en worden daarna opnieuw verwijderd.)

We associëren familiebedrijven niet altijd meteen met innovatie, net omdat ze vaak bogen op generaties lange historiek. Maar is dit wel terecht? En hoe voert u als familiale onderneming vernieuwing in zonder uw traditie te verliezen?

Op 25 maart vertellen 4 familiebedrijven uit West- en Oost-Vlaanderen hoe zij omgaan met innovatie, hoe ze vernieuwing bespreekbaar maken, welke nieuwigheden ze hebben doorgevoerd en met welke financiële (hulp)middelen ze aan de slag gaan. We kunnen natuurlijk niet buiten de pandemie om, die toch wel voor een versnelling zorgde van digitalisering in heel wat bedrijven. Naast hun verhaal is er uiteraard nog ruim tijd voorzien om online te netwerken tussen de deelnemers onderling, én we brengen nog enkele verrassingen op het scherm en bij u thuis.

Van harte welkom!

Programma

Moderator: Vincenzo De Jonghe

Inschrijven voor de Family Business Happening kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Tine Degryse. Geef bij uw inschrijving ook zeker uw adres mee in het veld 'opmerkingen', dan sturen wij u een fijne attentie op! (Uw adresgegevens worden enkel gebruikt om de attentie op te sturen en worden daarna opnieuw verwijderd.)

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Tine Degryse

Member Services - (Snelle) groei en familiale opvolging

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze Family Business Happening is gratis en exclusief voor bedrijfsleiders en familiale opvolgers van familiebedrijven. Uw inschrijving is pas definitief nadat u bevestiging heeft ontvangen. 

Voorwaarden

Geef bij uw inschrijving ook zeker uw adres mee in het veld 'opmerkingen', dan sturen wij u een fijne attentie op! (Uw adresgegevens worden enkel gebruikt om de attentie op te sturen en worden daarna opnieuw verwijderd.)

Annuleren kan enkel schriftelijk via tine.degryse@voka.be tot 24 uur voor aanvang van het event. Anders wordt een no show fee aangerekend van 30 euro. Een ingeschreven deelnemer mag zich evenwel laten vervangen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group