Skip to main content
USA webinar

Export in coronatijden: USA webinar

Voor vele Vlaamse bedrijven is de USA een cruciale exportmarkt. Velen vragen zich af hoe groot de impact zal zijn van corona op hun business met de USA en hoe deze de komende maanden zal evolueren.

De USA wordt hard getroffen door het corona-virus. Het sterk verminderde consumentenvertrouwen, de gestegen werkloosheid en de verstoring van de productie zal tot een economische krimp leiden, de eerste sinds 2014.
 
Voor vele Vlaamse bedrijven is de USA een cruciale exportmarkt. De USA is immers de grootste Vlaamse handelspartner buiten de Europese Unie en de 6e wereldwijd voor Vlaanderen. Vele bedrijven vragen zich af hoe groot de impact zal zijn van corona op hun business met de USA en hoe deze de komende maanden zal evolueren.
 
Flanders Investment & Trade (FIT) heeft 6 kantoren in de USA. Hun vertegenwoordigers zijn perfect geplaatst om u een inzicht te bieden in de gevolgen van covid-19 voor uw onderneming.
 
Voka en FIT organiseren een webinar met de FIT vertegenwoordigers uit de Verenigde Staten .
 
U krijgt een toelichting over de impact van corona op de Amerikaanse economie en de verwachtingen voor de komende maanden. De gevolgen, uitdagingen maar ook de opportuniteiten voor Vlaamse ondernemingen komen ruim aan bod, met specifieke aandacht voor o.a. de technologische sector. We maken tijdens het webinar ook tijd vrij voor vragen vanuit de deelnemers.

Sprekers FIT: Luc Strybol en Jan Wauters (New York) – Wim Sohier (San Francisco)

 

In samenwerking  met

 

Flanders Investment & Trade

 

Contactpersoon

Stefan Derluyn

Directeur regio Gent en Haven - Manager Internationaal Ondernemen - Manager Exportdocumenten

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat