Skip to main content

Exclusieve eendaagse real estate netwerkmissie Warschau

Real estate in Warschau

Polen, en Warschau in het bijzonder, onderging in korte tijd een metamorfose op vlak van real estate, met onze Belgische bedrijven in een glansrol.

Laat u inspireren door dit succesverhaal en ga op dinsdag 23 november 2021 samen met een vijftigtal topondernemers mee op eendaagse netwerkmissie naar Warschau.

WarschauVia de unieke samenwerking tussen de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS) en Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland krijgt u in één dag alle hoogtepunten van deze bruisende metropool te zien. Mis deze unieke opportuniteit niet.

WAT MAAKT DEZE MISSIE SPECIAAL?

  • Bezoek het stadscentrum van Warschau en de trendy wijk Mokotow in het spoor van de gedelegeerd bestuurder van de Poolse associatie van vastgoedontwikkelaars.
  • Ontmoet op een welkomstforum de Belgische ambassadeur, vertegenwoordigers van de Vlaamse regering en Flanders Investment and Trade en de burgemeester van Warschau. Maak kennis met zijn visie op stadsplanning en zijn vastgoedstrategie.
  • Beleef exclusieve rondleidingen in de Warsaw Spire en het gloednieuwe The Hub: iconische kantoorprojecten van Ghelamco.
  • Volg executive briefings over Polen als groeimotor van Centraal-Europa en over de residentiële vastgoedmarkt, door Jones Lang LaSalle en CFE Polen.
  • Krijg toelichting over het meermaals bekroonde herbestemmingsproject Koneser, door Liebrecht & wooD.
  • Bouw aan uw netwerk met collega-ondernemers actief in real estate.

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen

 

In samenwerking met

UPSI BVS

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Wanneer

Prijs

1.750 euro (excl. 21% btw)

Inbegrepen zijn :
Privéchartervlucht vanuit Brussels Airport, transfers per bus, ontbijt, lunch en diner,
uniek programma met executive briefings door topsprekers en rondleidingen.

Voorwaarden

Inschrijven kan tot en met 15 november 2021.

Annulatie is niet mogelijk. Het aantal plaatsen is beperkt tot 46. Inschrijvingen werken volgens het principe first come, first served.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans