Skip to main content
Accelero 2021

Exclusief traject voor snelle groeiers

Boost de snelle groei van je bedrijf! Accelero is een nieuw en exclusief begeleidingstraject van Voka, afgestemd op de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching door gerenomeerde ondernemers, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maak je jouw bedrijf groeiklaar.

Wat is het? Accelero is een lerend netwerk waar een 10-tal ondernemer-eigenaars, die allemaal in dezelfde groeifase zitten, samen de groeipijnen en uitdagingen van hun snelgroeiend bedrijf aanpakken. Leren van elkaar is dan ook één van de belangrijkste pijlers van de dienstverlening van dit programma. Het traject wisselt workshops af met intensieve individuele coaching om je bedrijf groei klaar te maken! 

Voor wie? Dit traject richt zich tot ondernemer-eigenaars van snelgroeiende bedrijven met een omzet tussen 1 en 5 miljoen euro en/of een voltijdse tewerkstelling van 10 tot 30 werknemers. De deelnemers moeten de ambitie tonen om over meerdere jaren heen persistent te groeien met meer dan 20% per jaar.

Focus op 'Growth readiness' en 'Growth Strategy'.  Enerzijds focust Accelero op aspecten om duurzaam te groeien, de management structuur, financiering, cashflow en de bedrijfscultuur. Anderzijds kijkt het naar groei-opportuniteiten voor de onderneming. Nu, op korte, middellange en op lange termijn. 

Thema’s die binnen het traject zeker aan bod kunnen komen:

  • Organisatiestructuur en strategie
  • Leiderschap
  • HR
  • Innovatie
  • Change management
  • Internationalisering
  • Groei door overname
  • Financieel
  • ...

accelero

Contactpersoon

Alain De Cuyper

Ondernemingsadviseur - coördinator Familio & Accelero

Wanneer

Prijs

3.000€ per deelnemer (exclusief BTW)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

DCA keuken
DCA badkamer
Van Dessel Insurance
DCA tekst
DCA Coraco Interiors
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl