Skip to main content

Excel powerpivot

Via deze workshop leert u snel ook de laatste beperkingen van Excel opheffen om datamodellen en berekeningen te ontwikkelen en delen zonder dat je daarvoor een gespecialiseerde analyse of business-intelligence training nodig hebt.

Power Pivot is een extraatje in Excel. Het breidt de mogelijkheden van data-analyse aanzienlijk uit met o.a. extra mogelijkheden in draaitabellen, extra data capaciteit, uitgebreidere berekeningen, import van data uit verschillende bronnen, ...

Inhoud

  • Power Pivot installeren
  • Gegevens importeren en linken
  • Relaties definiëren
  • Het Power Pivot venster (gegevenstypes, velden en kolommen, sorteren en filteren)
  • Power Pivot Tables (maken, verschillen met draaitabel, slicers, ...)
  • DAX-functies (Data Analysis Expressions)
  • Draaitabel of Power Pivot? Wat kiest u wanneer

Doelgroep

Gevorderde Excelgebruikers komen in deze training uitgebreid aan hun trekken. Maak je geregeld complexe analyses, bouw je nu al excel modellen en dashboards of wil je nog meer kennen van Excel, dan ben je hier op je plek.

Jouw expert

Hans Swinnen - iNative

Hans heeft een pedagogische achtergrond met een voorliefde voor ICT. Met meer dan 15 jaar ervaring in end-user training en maatwerk blijft het voor Hans een uitdaging om ook jouw Office-kennis aan te scherpen. De trainingen die dagelijks door hem gegeven worden, staan voor input door de deelnemer, interactie, structuur en no nonsense antwoorden. Dit alles in een aangenaam en praktijk reëel kader.

Deze opleiding voldoet aan de norm inzake permanente vorming bij het IAB: erkenningsnummer IAB: B0578/2018-06

Nog meer zin in Excel? Bekijk hier de andere topics!

Adres

Voka - KvK Mechelen-Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€195 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: T.e.m. 9/09 betaal je als Voka-lid slechts €175,50.

Niet-leden:
€295 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €195/leden en €295/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 9 september is het projectbedrag als lid van Voka €175,50. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

Meer info?