Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Eindejaarsevent Young Voka Metropolitan - Mindful en veerkrachtig op weg naar 2021
Eindejaarsevent Young Voka Metropolitan - Mindful en veerkrachtig op weg naar 2021
  • Online

Eindejaarsevent Young Voka Metropolitan - Mindful en veerkrachtig op weg naar 2021

Vind je het moeilijk om tijdens het thuiswerken je work-life-balance in evenwicht te houden? Heb je er nood aan om even ‘unplugged’ te zijn maar weet je niet of dat überhaupt nog wel kan (en mag) in dit digitale tijdperk? Neem je veel hooi op je vork omdat ‘neen’ zeggen niet in je woordenboek staat? Kortom: worstel je met de vraag “wat maakt mij gelukkig en nog gelukkiger?” Dan is de online workshop ‘Mindful en veerkrachtig op weg naar 2021’ van Young Voka Metropolitan vast iets voor jou!

In het kader van #samengroeien geeft lifecoach Mien Gheysens je tijdens deze interactieve workshop concrete tips over hoe je controle kan krijgen over je tijdsindeling en leer je effectief ‘neen’ te zeggen. Ontdek de pijlers van veerkracht die essentieel zijn om 2020 mindful af te sluiten en veerkrachtig en zen aan het nieuwe jaar te beginnen. 

Jouw jaar vol aandachtBovendien ga je die dag misschien wel aan de haal met een exemplaar van ‘Jouw jaar vol aandacht’, het boek dat Mien Gheysens vorig jaar uitbracht. Tijdens deze sessie zullen er namelijk enkele exemplaren verloot worden.

Programma

  • 17.30 - 18.00 uur: Inleiding en verdere verdieping in mindfulness en veerkracht in een digitaal tijdperk
  • 18.00 - 18.30 uur: Praktische benadering met Q&A en ervaringsuitwisseling

Spreker

Mien GheysensMien Gheysens is ondernemer, auteur en coach. Met haar bedrijf Lifegoal Coaching helpt ze ondernemingen hun ‘human capital’ te doen groeien via online trainingsprogramma’s en gepersonaliseerde (team)coachingstrajecten. Vorig jaar schreef ze ook het boek ‘Jouw jaar vol aandacht’. Miens doortastende en empathische aanpak leverde haar onlangs jaar nog een plaatsje op de ‘Women to watch’-lijst van lifestylemagazine Marie Claire op.

Logo's

Contactpersoon

Rachida Bou M'Barek

Relatiebeheerder | Coördinator Young Voka Metropolitan

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw):

  • Leden Jong Voka: gratis
  • Niet-leden: € 30

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BMW Brussels
ING
Logo Mensura
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering