Skip to main content

Digitale dialoogsessie Haven Bereikbaar

  • Online

Blik je mee vooruit op de mobiliteit in de Antwerpse haven? Informeer je over de geplande wegenwerken en mobiliteitsinitiatieven

Als Antwerps havenbedrijf maken wegenwerken in de Antwerpse havenregio deel uit van jouw dagelijkse realiteit. Naast de lopende wegenwerken staan er ook een aantal nieuwe werven op stapel. Zo start in 2023 de bouw van de by-pass van de Antwerpse ring om een alternatief te bieden tijdens de werken aan de Oosterweelverbinding. Op 14 december blikken we graag vooruit op wat dit betekent voor de mobiliteit in en rond het havengebied.

We nodigen je graag uit op deze digitale sessie. Er is uiteraard wel ruimte voor vragen voorzien. 

Deze sessie kadert in de halfjaarlijkse dialoogsessies 'Haven Bereikbaar', die Alfaport Voka en Port of Antwerp-Bruges sinds 2016 organiseren. Bedrijven krijgen er een update over de aankomende wegenwerken in de Antwerpse havenomgeving, en over nieuwe initiatieven om de mobiliteitsimpact voor de bedrijven te beperken. Dit zowel voor het woon-werkverkeer van jouw werknemers als voor de dagelijkse logistieke stromen van jouw vrachtverkeer. 

 

De dialoogsessies zijn een organisatie van:

Alfaport Voka        Port of Antwerp Bruges

Contactpersoon

Eliene Van Aken

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

Wanneer

Prijs

Gratis online infosessie

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar eliene.vanaken@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende