Skip to main content
Community Meeting
  • Online

Digitale Community Meeting met minister Frank Vandenbroucke

Tijdens deze Community Meeting op vrijdag  29 januari om 12u30 gaan we in gesprek met Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid.

Tijdens deze exclusieve digitale meeting vertelt minister Vandenbroucke hoe hij de toekomst van de zorg ziet en welke concrete stappen hij wil zetten in zijn beleid (o.a. inzake ziekenhuizen en zorgberoepen, digitalisering, staatshervorming, zorgondernemerschap, implicaties en lessons learned van de pandemie,…). Nadien gaan we samen met onze leden hierover in gesprek met de minister. We sluiten deze Community Meeting af met een korte vooruitblik naar onze plannen in 2021 en klinken digitaal samen op het nieuwe jaar! 

Het programma ziet eruit als volgt:

12u30 

Welkom door Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka

12u35 

Beleidsinzichten door Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid

13u20

Q&A o.l.v. Rudy Mattheus, voorzitter Stuurgroep Voka HC

13u55

Vooruitblik op 2021 en (virtuele) nieuwjaarsdrink door Ria Binst, projectmanager Voka Health Community

14u00

Einde

 

Ten einde het gesprek met de minister voor te bereiden, vragen we jullie om ons een top drie van opmerkingen, vragen en/of andere bekommernissen inzake bovenstaande topics aan te leveren en dit uiterlijk maandag 11 januari via Ann D'hollander. Heb je een prangende vraag of suggestie voor de minister over de toekomst van welzijn en zorg? Mis dan deze unieke kans niet en bezorg ze aan ons! Net als bij vorige HC-meetings bundelen we alle vragen vooraf zodat zoveel mogelijke vraagstukken aan bod kunnen komen.

Ben je er graag bij? Schrijf je dan uiterlijk donderdag 21 januari in! Je ontvangt de dag van het event de link via Teams om online deel te nemen.

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht en dat ten laatste op donderdag 21 januari.

Voorwaarden

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden van:

Health Community

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VZW - FIT - exportbeurs
ING
SD  Worx