Skip to main content
Digital Marketing Lab: Advanced Social Media

Digital Marketing Lab: Advanced social media

Haal het maximum uit jouw social media campagnes en optimaliseer jouw contentstrategie.

Heb je zelf al eens een online campagne opgezet in Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest, maar zijn de resultaten tegengevallen? Bereik je wel de juiste mensen? In deze praktische opleiding gaan we samen campagnes opstellen die de juiste doelgroep bereiken om zo de gewenste resultaten te behalen. Tot slot bespreken we de optimalisatiemogelijkheden van je lopende campagnes. 

Ben je nog geen ervaren digital marketeer en krijg je eerst de basiskennis mee? Schrijf je dan in voor Social Media Basics.

Deze opleiding is een onderdeel van het Digital Marketing Lab Advanced

In 4 praktijkgerichte workshops leer je om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten.

Klik hier voor meer info

Vooraf

Voor de praktische oefeningen heb je toegang nodig tot een echte/fictieve Facebook Business Manager en Facebookpagina. Vooraf bezorgen we je een handleiding om dit zelf aan te maken. Idealiter heb je de opleiding Basic Social Media gevolgd of deed je al een zekere voorkennis op.

Spreker

Quinten Hebbelynck van Digital Leader. Quinten is als Social Media Expert een echte krak in zijn vak. Hij heeft zijn sporen verdiend bij een grote speler in de travel industrie. Met veel enthousiasme ondersteunt hij de online marketing van bedrijven door het inzetten van de Social Media strategie. Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest? Deze kennen alvast geen geheimen voor hem. Proactief zoekt hij steeds naar de meest vooruitstrevende manier om data ten volle te benutten om zo winstgevende campagnes op te zetten.

Ontvang je graag meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Jolyn.

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

€ 180 (Voka-leden)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer je nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat