Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • De Oosterweelwerken uit de startblokken op rechteroever. Wat betekent dit voor uw bedrijf?
Oosterweelwerken
  • Online

De Oosterweelwerken uit de startblokken op rechteroever. Wat betekent dit voor uw bedrijf?

De eerste spadesteek  van de Oosterweelwerken op Linkeroever ligt al even achter ons en eind vorig jaar werden op Rechteroever de voorbereidende werken aangevat van de nieuwe Scheldetunnel. In maart starten de aannemers met werken aan het Oosterweelknooppunt. De grootste werf van de eeuw komt in een stroomversnelling.

Wat is er al gerealiseerd? En wat gaat er nog komen? Wat gaat de impact zijn voor het verkeer naar en van de haven op korte en lange termijn? En wordt de verkeersdoorstroming op de Antwerpse ring en komende van de E313 en van de E19 uit het noorden al getroffen? 

Bouwheer Lantis geeft op woensdag 17 maart tijdens een online infomoment een stand van zaken van de Oosterweelwerken en blikt vooruit naar wat komen gaat. Aansluitend geeft De Vlaamse Waterweg inzicht in wat de binnenvaart kan betekenen als alternatief voor het wegvervoer.

Timing:

  • 09.00u – 09.30u: Stavaza en vooruitblik Oosterweelwerken (Lantis)
  • 09.30u – 09.45u: Binnenvaart: hefboom voor logistiek en mobiliteit, ook voor jouw bedrijf (De Vlaamse Waterweg)
  • 09.45u – 10.00u: Q&A

Contactpersoon

Guy Beyens

Senior adviseur

Wanneer

Prijs

Gratis.

Inschrijven verplicht

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl