Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Cultivate success: bouwen aan een krachtige en duurzame bedrijfscultuur

Cultivate success: bouwen aan een krachtige en duurzame bedrijfscultuur

  • Hybride

Als bedrijfsleider ben je altijd op zoek naar manieren om je organisatie te verbeteren. Dat betekent dat je niet alleen je producten en diensten moet perfectioneren, maar ook de cultuur binnen je bedrijf moet onderzoeken en versterken. Het bouwen van een sterke en duurzame bedrijfscultuur is van essentieel belang voor het succes van je bedrijf. Dit is precies waar onze driedelige sessie 'Cultiveer Succes' om draait.

Deze sessies zijn specifiek ontworpen om je als leider te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën voor het creëren van een bedrijfscultuur die niet alleen productief en succesvol is, maar ook de medewerkers motiveert en een omgeving biedt waarin iedereen kan uitblinken.

Wat kun je verwachten?

Voor de aanvang van sessie 1 zal er een online kick-off plaatsvinden. 

Sessie 1: Het Bouwen van een Cultuur van Succes: Leiderschap in actie
In deze sessie verkennen we inspirerende succesverhalen en cruciale concepten rond bedrijfscultuur en leiderschap. Samen werken we aan de eerste bouwstenen van jouw bedrijfscultuur, waaronder kernwaarden, missie en visie.

Sessie 2: Van Fragmentatie naar Cohesie: Het creëren van Sociale Identiteit binnen de bedrijfscultuur
We analyseren de sterke en minder sterke punten van je huidige bedrijfscultuur en helpen bij het opstellen van gedragsnormen. We verkennen de kracht van dienstbaar leiderschap en psychologische veiligheid, essentieel voor het creëren van een omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen.

Sessie 3: Bouwstenen voor Leiderschapssucces: Het verankeren van een actieplan
In de laatste sessie stellen we een concreet actieplan op voor het cultiveren van jouw bedrijfscultuur. Dit bevat gestructureerde, haalbare stappen, ondersteund door technieken uit het change management.

Wie is onze spreker?

Birgit Matthe, van Mpower Coaching Consulting, is een gecertificeerd leiderschapscoach die gepassioneerd is om mensen te laten stralen. Ze heeft ruime ervaring als managementconsultant en begeleidt toekomstige leiders in hun groei en ontwikkeling. 

Haar ervaring als management consultant bij grote en kleine bedrijven combineert ze met een drive om mensen te laten groeien en boven zichzelf te laten uitstijgen. In haar trainingstrajecten en persoonlijke coachingstrajecten begeleidt ze de leiders van vandaag en morgen om de beste versie van zichzelf te zijn en impact te maken op de mensen rondom hen. 

Mpower Coaching Consulting is dé partner voor leiders en organisaties die willen groeien en een blijvende impact willen maken. Met een focus op het versterken van leiderschapsskills en het creëren van een positieve bedrijfscultuur, bieden ze coaching, training, workshops en facilitatie. 
 


 

VLAIO partner logo

Adres

Voka - KvK Vlaams-Brabant, kantoor Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

€ 550 
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus