Skip to main content
Conge Local meets Jong Voka Kempen

Congé Local meets Jong Voka Kempen

Voor ons zomer event nodigen we jullie graag uit op donderdag 26 augustus in de hippe zomerbar Congé Local in Dessel.

We voorzien jullie de ganse avond van heerlijke fingerfood, drinks en live muziek in een informele setting. Hopelijk zorgen de weergoden voor tropische temperaturen op het stukje Caraïben in Dessel. 

Contactpersoon

Evi Heylen

Administratief medewerker Jong Voka Kempen & Plato

Adres

Zomerbar Congé Local
Hannekestraat
2480 Dessel

Wanneer

Prijs

€ 30 Voka-leden

€ 42 niet-leden

Prijzen excl. BTW

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag wel steeds jouw plaats innemen. Meer info over het event vind je op onze website.

Dit event zal doorgang vinden cfr. de door overheid opgelegde maatregelen inzake COVID-19. Jong Voka Kempen behoudt zich aldus de mogelijkheid voor om het event aan te passen of te wijzigen, en indien strikt noodzakelijk te annuleren, in functie van de op dat moment geldende overheidsmaatregelen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. 

Ontdek onze 4-daagse boost your business bootcamp!
Van Dessel Insurance
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl