Skip to main content
Charismatisch spreken

Charismatisch spreken

Wist je dat de manier waarop een idee wordt gepresenteerd drie keer méér impact heeft dan de inhoud van het idee zelf? Onderzoek heeft dat al uitvoerig aangetoond. Een sterk idee kan dus verloren gaan, gewoon door een saaie presentatie. MAAR: gelukkig kan je charismatisch spreken en het gebruik van humor aanleren. Ook dat is al bewezen.

Wil je een significante invloed hebben op de beslissingsvorming van je publiek? Dan is deze workshop een absolute must! Michaël Van Damme gebruikt wetenschappelijk onderbouwde technieken om een publiek te boeien. En heeft al heel uiteenlopende sprekers begeleid, van directieleden tot wetenschappers. Met de technieken van Michaël win je straks een pak meer pitches en krijg je ideeën sneller goedgekeurd. 

Nu inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Trainer(s)

Michaël Van Damme kan je bestempelen als een experimenteel psycholoog. In het kader van zijn doctoraat deed hij onderzoek naar creativiteit en innovatie in teams. Daarnaast is Michaël altijd al gepassioneerd bezig geweest met publiek spreken, improvisatie en comedy. Drie jaar geleden richtte hij samen met zijn comedy-collega, Geert De Wael, een innovatie spin-off van de UGent op, genaamd: The Forge. The Forge vertaalt wetenschappelijk onderbouwde kennis over creativiteit en innovatie naar de bedrijfswereld.

Smells like Management Gurus | Michaël Van Damme | TEDxGhent

Partners

kmo

Contactpersoon

Katrien Deroey

Adviseur Levenslang Leren - KamerAcademie

Adres

Voka Kamer van Koophandel Kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw)

  • Voka-leden: 165 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Bespaar tot 30% van je investering via kmo-portefeuille. (DV.O110450)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad