Skip to main content
Voka Netwerking

Business-event met CEO Kinepolis Group

GUCO Lier, Voka Lokaal Neteland en de Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis nodigen u graag uit op dit Guco Business Event, met Eddy Duquenne, CEO Kinepolis Group.

In 2019 werd Kinepolis Group verkozen tot Onderneming van het Jaar. Eddy Duquenne - CEO Kinepolis Group - ging toen graag in op onze vraag om de strategie van Kinepolis Group te komen toelichten … helaas kwamen er “vleermuizen” tussen, en het waren niet die van “Batman”. Maar : “Tomorrow Never Dies”, en het mag en het kan terug, en dus nodigen basketbalclub GUCO Lier, Voka -Mechelen -Kempen (Lokaal Neteland)  en de Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis u graag uit op dit Guco Business Event, waar niemand minder dan Eddy Duquenne zelf uit de doeken zal doen wat de strategische visie voor Kinepolis en ons daarnaast een inkijk geeft in zijn aanpak van de COVID -19 crisis die ook een enorme impact had op de Kinepolis Group.

Na de uiteenzetting is er uiteraard de mogelijkheid om te netwerken tijdens een gezellige receptie.

We verwachten jullie op dinsdag 14 juni vanaf 19u15 met een welkomstglas en starten de presentatie stipt om 20uur in het GUCO-café te Lier.

Adres

Leuvensevest 54
2500 Lier

Wanneer

Prijs

Leden: €30.00
Niet-leden: €45.00

Voorwaarden

Klik hier voor de voorwaarden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie Vermant - mei