Skip to main content
Terugkomdag & Infosessie - Business Club - Leadership 2030

Business Club - Leadership 2030: terugkomdag & Infosessie

Het lerende netwerk Leadership 2020 bestaat straks 10 jaar. We brengen alle ex-deelnemers en casebedrijven samen voor een reünie, luisteren naar een topspreker over het leiderschap van de toekomst en stellen u graag het het vernieuwde traject Leadership 2030 voor.

Naar aanleiding van de 10de verjaardag van het exclusieve Voka-traject Leadership 2020 organiseren we op 28 november een terugkomavond voor alle deelnemers. Gevolgd door de voorstelling van het vernieuwde traject Leadership 2030. 

Met dit lerend netwerk zetten we in op de toekomst. We bieden operationeel leidinggevenden een traject aan naar strategisch denken en leiderschap. Deze 10de editie van het programma zal in februari 2018 opstarten voor een periode van 15 maanden. 

Wij verwelkomen 28 november graag alle ex-deelnemers en een nieuwe groep geïnteresseerden en HR-verantwoordelijken van onze bedrijven. Uiteraard kijken we samen met een topspreker naar het leidinggeven van de toekomst.

U krijgt ook ruim de gelegenheid tot netwerking met andere deelnemers, casebedrijven en HR-specialisten. En ook de verzorgde catering zal u beslist kunnen smaken.

Programma

  • 18:00 uur: Leiders van de toekomst - Prof. dr. Annick Van Rossem. Leiders van de toekomst worden geconfronteerd met vier generaties op de werkvloer (de nieuwe diversiteit), met elk hun eigen wensen en percepties. Hoe leid je deze vier generaties in juiste banen?
  • 19:00 uur: Voorstelling lerend netwerk leadership 2030 – Frank De Craecker. Aangevuld met enkele getuigenissen van de deelnemers aan de vorige 10 edities.
  • 19:45 -21:00 uur: Netwerkmoment. U krijgt ook ruim de gelegenheid tot netwerking met andere deelnemers, casebedrijven en HR-specialisten. En ook de verzorgde catering zal u beslist kunnen smaken.

 

Waarom u dit infomoment beslist niet mag missen:

  • Gratis event met informatie en inspiratie voor sleutelfiguren

  • Blij weerzien met de groep die samen met u uitgroeide tot strategische leiders

  • Ontmoeting met  leidinggevenden uit verschillende grote ondernemingen die het programma reeds volgden

  • Uiteenzetting over het leiderschap van de toekomst door een topspreker

  • Casebedrijven getuigen over de meerwaarde van het programma

  • Aansluitend infomoment rond opstart nieuwe businessclass Leadership 2030

Informatie en inschrijvingen

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Marjolein Haan of bel 0471 47 03 22.

 

 

Adres

Voka - Kamer Van Koophandel Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat