Skip to main content
logo

Business Club Innovatie @ Brussels Airport Company

Innovatie is een absolute must voor de groei van een bedrijf, want enkel zo kan je je onderscheiden van je concurrenten. Innoveren betekent nieuwe materialen verkennen, nieuwe producten ontwikkelen, nieuwe businessmodellen invoeren enzovoort. Tijdens deze business club vertelt Björn Hässert (Head of Strategic Panning, Brussels Airport Company) hoe ze innovatie in hun toekomstvisie integreren. Gevolgd door een presentatie van Jean Verheyen CEO bij Nallian. Nallian for Air Cargo is een suite van gezamenlijke oplossingen die het voor vrachtgemeenschappen mogelijk maakt om op een samenhangende, geïntegreerde manier te werken - waardoor de prestaties en transparantie voor alle actoren in het netwerk worden verbeterd.

Programma

  • 16u00: ontvangst
  • 16u30: Presentatie strategische toekomstvisie Brussels Airport Company door Björn Hässert - Head of strategic Planning
  • 17u00: Presentatie Nallian door Jean Verheyen - CEO 
  • 17u30: rondleiding met zicht op tarmac
  • 18u00: einde
     

Brussels Airport Company

Het verhaal van Brussels Airport begint in 1914 met de bouw van een zeppelinloods. Ruim een eeuw later is Brussels Airport uitgegroeid tot een moderne luchthaven die onze Europese hoofdstad verbindt met 238 bestemmingen wereldwijd. De luchthaven zet de laatste jaren enorm in op innovatie om haar producten en diensten nog te verbeteren. Getuige daarvan is bijvoorbeeld het partnership met PlugandPlauy, een wereldwijd open innovatieplatform dat samenwerking mogelijk maakt, modereert en faciliteert tussen grote en gevestigde bedrijven en start-ups. Deze samenwerking past perfect binnen de bedrijfsstrategie van Brussels Airport, want innovatie en samenwerking zijn drijvende krachten achter de bedrijfsstrategie Destination 2021.   

Partners

logo

Contactpersonen

Joël Dewalheyns

Adviseur Innovatie & Digitalisatie

Isabelle Meulemeester

Relatiebeheerder - Coördinator Internationaal Ondernemen

Adres

Brussels Airport Company - Satellite Building
Luchthaven Nationaal
1930 Zaventem

Wanneer

Prijs

Voka-Leden: €125
Niet-Leden: €163

(excl. btw) 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad