Skip to main content

Bryo StartUp Mechelen-Kempen: Kick-off Maart 2021

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen. Je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan.

Bryo StartUp is het ondersteuningstraject van Voka voor lokale startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Bryo is de community waarbij we samen ervoor zorgen dat de we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.

bryo

Wat kan je verwachten?

Kick-off  

Samen met collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding en jullie ondernemingsambities staan hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de uitdagingen waar we de komende maanden aan zullen werken.

StartUp sessies

Gedurende het jaar komen we een 10-tal keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep . Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales-optimalisatie zijn vaak voorkomende thema’s.

Business dates

Tijdens de Business dates kom  je samen met deelnemers over alle trajecten heen en voel je de echte Bryo vibe! Je krijgt de kans om deel te nemen aan workshops en ontmoetingen in te plannen met experts en ondernemers. Tijdens een gesprek (one-on-one of one-to-few) helpen zij je verder met je project op basis van de vragen die je hen voorlegt.

Individuele coaching

Tijdens de individuele coaching bespreek je die topics die voor jouw belangrijk zijn. Jouw Bryocoach fungeert als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het neetwerk.

Voka lidmaatschap

Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Hierdoor verreik je je netwerk met meer dan 2000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.

En verder:

  • Via het gratis professioneel gemonteerd startersfilmpje deel je online jouw verhaal met de wereld
  • Tal van community-events om je met mede-ondernemers te omringen: Jong Voka, Internationaal Ondernemen, Bryo Power Sessions…

Programma

Bij inschrijving kan je reeds genieten van het aanbod in de aanloop naar je formele opstartdatum.

Volgende opstart is 19/03/2021.

Informatie en inschrijvingen

Schrijf je in via de inschrijvingsknop of contacteer mathias.teuwen@voka.be, +32 487 80 95 80 of sarah.vandenbril@voka.be, 0479 85 03 76 voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

bryo   bryo
  

 

Getuigenissen

Contactpersonen

Mathias Teuwen

Coördinator Jong Ondernemerschap

Sarah Van den Bril

Coördinator jong ondernemerschap en snelle groeiers

Wanneer

Prijs

€ 500,00 (excl. btw),
incl. lidmaatschap Voka Kamer Van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar)
i.k.v. deelname aan Bryo StartUp

LOCATIE
Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen
Locatie Mechelen, Onze-Lieve-Vrouwestraat 85, 2800 Mechelen

Locatie Geel, Kleinhoefstraat 9, 2440 Geel

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.
De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 
Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Advertentie Vermant - mei