Skip to main content
bryo
  • Online

Bryo Online Infosessie

Kriebelt het om te ondernemen? Zit je met een idee(ën) dat je wil uitwerken? Heb je juist een onderneming opgestart, al dan niet bijberoep? Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Of wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject.

Op 26 augustus organiseren we een online infosessie over Bryo en de verschillende trajecten (op basis van groeifase). Schrijf je vrijblijvend in en we nodigen je uit om deel te nemen aan de online sessie via Zoom. Kom op deze infosessie meer te weten over de 3 Bryo-trajecten:

  • Bryo Stand-Up voor de prestarters,
  • Bryo StartUp voor de starters,
  • Bryo ScaleUp

Wat kan je verwachten?

  • Een inspiratiemoment.
  • De coördinator geeft uitleg rond de verschillende Bryo-trajecten en wat een deelname voor jou kan betekenen.
  • Praktische informatie en tijd om de vragen te stellen die je hebt over het traject.
  • Kennismaking met andere prestarters en starters. 

 

Aan het einde van de sessie weet je beter wat Bryo inhoudt en kan je beter inschatten of je deel wil uitmaken van de grootste starters-community van België. De online sessie start stipt om 20.00 uur.

Interesse?

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met:

Matthias Teuwen

Sarah Van den Bril

Contactpersonen

Mathias Teuwen

Coördinator Jong Ondernemerschap

Sarah Van den Bril

Coördinator Jong Ondernemerschap

Wanneer

Prijs

Gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.
De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 
Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

DigiChambers
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse