Skip to main content
wristbands etc

Bedrijfsbezoek bij Orakel & b-token

Op donderdag 5 december organiseert Voka Lokaal Kempen Oost, één van de 9 lokale ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen een bedrijfsbezoek bij Orakel in Retie. Kom jij een kijkje nemen achter de schermen van dit bedrijf?

Programma

  • 18u00 : Verwelkoming en introductie nieuwe leden Voka Lokaal Kempen Oost
  • 18u30 : Toelichting beleidsplannen gemeente Retie door burgemeester Patrick Geuens 
  • 18u45 : Voorstelling gastheer en bezoek aan de productie;
    Wat allemaal begon met polsbandjes, is uitgegroeid tot een gerespecteerde onderneming met het grootste aanbod eventmaterialen in Europa en ver daarbuiten. Onder hun klanten onder meer de Olympische Spelen, maar ook wereldberoemde festivals, ziekenhuizen en sportclubs. Het is de ambitie van het bedrijf om tegen 2020 bijna uitsluitend ecologische producten op de markt te brengen.
  • 20u00 : Netwerkreceptie
    Na de kennismaking is er mogelijkheid tot gezellig netwerken met een hapje en een drankje aangeboden door de gastheer. U ontmoet de Voka ambassadeurs van Voka Lokaal Kempen Oost en andere collega-ondernemers uit de regio.

In samenwerking met

Orakelb-token logoVoka lokaal kempen oost

Contactpersoon

Brenda Boons

Directeur Back-Office

Adres

Orakel
Veldenstraat 14 bis
2470 Retie

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is verplicht en kan tot 29 november 2019.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Voka Lokaal Kempen Oost & de Orakel Groep bieden u dit event gratis aan. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via brenda.boons@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse