Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Bedrijfsbezoek deSter: Onderneming met een internationaal succesverhaal
Company visit

Bedrijfsbezoek deSter: Onderneming met een internationaal succesverhaal

Voka KvK Mechelen-Kempen organiseert in het kader van het EFRO-project ‘At Anchor in Flanders’ een bedrijfsbezoek aan verpakkingsbedrijf deSter in Hoogstraten.
 

Deelnemers krijgen er inzicht in het internationaliseringsproces van het bedrijf. Nadien volgt een rondleiding door de hoofdzetel gevolgd door een hapje en een drankje met mogelijkheid tot netwerken

deSter werd in de jaren 60 opgericht en heeft verschillende productie-eenheden en verkoopkantoren in o.a. Atlanta, Dubai, Bangkok en Shanghai. Onder haar klanten bevinden zich onder meer McDonald’s, British Airways, Delta Airlines, Subway en Douwe Egberts. 

Ben je internationaal actief of heb je de wens om dit te worden, dan is dit de uitgelezen kans om te leren van collega-ondernemers. 

Erbij zijn? Meld je dan snel aan via de inschrijvingsknop op het rechterscherm of stuur een mail naar melissa.dubois@voka.be

In samenwerking met

AifAt anchor in flanders

Contactpersoon

Melissa Dubois

Projectverantwoordelijke Internationaal Ondernemen & duurzaam ondernemen

Adres

deSter
Gelmelstraat 96
2320 Hoogstraten

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via hanna.poel@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse