Skip to main content
Bedrijfsbezoek Brouwerij Boon

Bedrijfsbezoek Brouwerij Boon

Op donderdag 19 november brengen we een bezoek aan Brouwerij Boon in Lembeek (Halle). Het bedrijfsbezoek biedt je de kans om een unieke blik te werpen achter de schermen van de brouwerij en te ontdekken hoe het er écht aan toe gaat.

De Lembeekse Brouwerij Boon kent een rijke geschiedenis. De brouwerij werd in 1975 opgericht door Frank Boon en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf dat tegenwoordig onder leiding staat van broers Jos en Karel Boon. Tijdens het bedrijfsbezoek geeft een van hen een persoonlijk woordje uitleg over het ondernemersverhaal van Brouwerij Boon en het marketingverhaal van Kriek Boon, een van de bieren uit het assortiment van de brouwerij.

Wist je trouwens dat Brouwerij Boon de beste geuze ter wereld in huis heeft? Het lambiekbier werd vorig jaar op de World Beer Awards uitgeroepen tot ‘World’s Best Gueuze’ en ‘Country Winner’. Ook het zilver en het brons was trouwens voor Boon.

Programma

  • 18.00 – 18.30: Uiteenzetting ondernemersverhaal door Karel Boon & bierdegustatie
  • 18.30 – 20.00: Rondleiding door een gids
  • 20.00 – 21.00: Bierdegustatie en lichte maaltijd

Contactpersoon

Fientje Moerman

Adviseur Belangenbehartiging Politiek - Coördinator Jong Voka

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw)

  • Leden Jong Voka: gratis
  • Niet-leden: € 35

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BVI
British School of Brussels
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad