Bedrijfsbezoek bij deSter: Hoe realiseert een innovatieve voedselverpakkingproducent groei door internationalisering?

20/11/2018

Op 20 november nodigt LON Kempen Noord, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, je uit voor een bedrijfsbezoek bij deSter in Hoogstraten. deSter is marktleider binnen de luchtvaartsector als ontwikkelaar en producent van voedselverpakkings- en presentatieconcepten. Een uniek bezoek dat je niet aan je voorbij mag laten gaan!

deSter, een merk van gategroup en onderdeel van HNA, is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve voedselverpakkings- en presentatieconcepten voor de luchtvaart,  foodservice en voedselverwerkende industrie. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van verpakkingen in kunststof, karton en aluminium alsook bestekken, servies en glaswerk. 

Het bedrijf werd opgericht in 1973 en combineert meer dan 40 jaar fabricage-ervaring met de nieuwste designtrends. deSter heeft productie-eenheden in Hoogstraten (BE), Lima (US) en Prachinburi (TH), in toevoeging van verkoopkantoren en assemblage units in Amsterdam (NL), Atlanta (VS), Dubai (UAE), Bangkok (TH) en Hong Kong (CN).

deSter is een schoolvoorbeeld in hoe groei door internationalisering mogelijk werd gemaakt. Leer meer over hun traject en ervaring tijdens dit unieke bedrijfsbezoek.

Programma

  • 16.00 u.: Ontvangst
  • 16.15 u.: Introductie door CEO – Presentatie bedrijf en toelichting groei door internationalisering, gevolgd door rondleiding
  • 18.00 u.: Netwerken met een hapje en drankje
  • 19.00 u.: Einde

Meer informatie

Contacteer Peter Van Doninck via peter.van.doninck@voka.be of 015 45 10 20.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenLON Kempen NoorddeSter