Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Bedrijfsbezoek bij deSter: Hoe realiseert een innovatieve voedselverpakkingproducent groei door internationalisering?

Bedrijfsbezoek bij deSter: Hoe realiseert een innovatieve voedselverpakkingproducent groei door internationalisering?

Op 20 november nodigt LON Kempen Noord, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, je uit voor een bedrijfsbezoek bij deSter in Hoogstraten. deSter is marktleider binnen de luchtvaartsector als ontwikkelaar en producent van voedselverpakkings- en presentatieconcepten. Een uniek bezoek dat je niet aan je voorbij mag laten gaan!

deSter, een merk van gategroup en onderdeel van HNA, is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve voedselverpakkings- en presentatieconcepten voor de luchtvaart,  foodservice en voedselverwerkende industrie. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van verpakkingen in kunststof, karton en aluminium alsook bestekken, servies en glaswerk. 

Het bedrijf werd opgericht in 1973 en combineert meer dan 40 jaar fabricage-ervaring met de nieuwste designtrends. deSter heeft productie-eenheden in Hoogstraten (BE), Lima (US) en Prachinburi (TH), in toevoeging van verkoopkantoren en assemblage units in Amsterdam (NL), Atlanta (VS), Dubai (UAE), Bangkok (TH) en Hong Kong (CN).

deSter is een schoolvoorbeeld in hoe groei door internationalisering mogelijk werd gemaakt. Leer meer over hun traject en ervaring tijdens dit unieke bedrijfsbezoek.

Programma

  • 16.00 u.: Ontvangst
  • 16.15 u.: Introductie door CEO – Presentatie bedrijf en toelichting groei door internationalisering, gevolgd door rondleiding
  • 18.00 u.: Netwerken met een hapje en drankje
  • 19.00 u.: Einde

Meer informatie

Contacteer Peter Van Doninck via peter.van.doninck@voka.be of 015 45 10 20.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenLON Kempen NoorddeSter

Adres

deSter
Gelmelstraat 96
2320 Hoogstraten

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Saloncondities bij Peeters Motors
VGD audit feb
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse