Skip to main content
drone

B2BnB: Drones, hoogvliegers van de toekomst

Bent u benieuwd naar de mogelijke toepassingen van drones binnen uw bedrijf? Bent u op zoek naar de juiste partner? Wilt u meer horen over de laatste ontwikkelingen in deze sector en over de nieuwe incubator in Zeebrugge? Kom dan op 26/9 naar B2BnB in Zeebrugge. Ontdek de mogelijkheden van drones voor uw bedrijf, leg contacten met dienstverleners, luister naar boeiende getuigenissen of laat u inspireren door de demo’s. Is uw interesse gewekt? Komt dan zeker zelf een kijkje nemen! 

Op 26/9 organiseren Apzi-Voka West-Vlaanderen, JCI en De Hanze het event B2BnB. Dat focust dit jaar op het gebruik van drones in Vlaanderen. Het event wil enerzijds inspireren en informeren over een technologie en sector waarvan veel verwacht wordt. We lanceren de nieuwe drone-incubator in Zeebrugge en u krijgt de kans om zelf een demovlucht uit te voeren. U zult dus geboeid en geïnspireerd worden door een aantal zeer concrete cases.

Voorafgaand aan het event in het ABC-gebouw kunt u de nieuwe incubator bezichtigen en zelf een demonstratie uitvoeren. Daarna verplaatsen we ons naar het ABC-gebouw voor een inhoudelijk deel waar negen Zeebrugse bedrijven zich aan u voorstellen tijdens een korte en krachtige pitch. Het nieuwe project van de Droonehaavn wordt eveneens voorgesteld. We sluiten af met een netwerkmoment.

Dit event is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Programma

Voorprogramma (optioneel):

  • 17.00 - 18.30 uur: Demo’s bij de Droonehaavn, Kotterstraat 99 Zeebrugge (oude POM-gebouw)
  • 18.30 uur: Verplaatsing naar ABC-gebouw

Avondprogramma B2BnB:

logo's

 

Adres

ABC-gebouw
Rederskaai 60
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

  • Early-bird (tot 16 september): 50 euro (excl. BTW)
  • Vanaf 16 september: 65 euro (excl. BTW)

Voorwaarden

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event.

Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag gefactureerd worden. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx