Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Assertief zijn kan je leren

Leer opkomen voor jezelf om effectiever, met meer zelfvertrouwen en dus ook met meer plezier te functioneren. Ontdek het tijdens deze workshop op 13 februari 2020.

Assertiviteit is meer dan alleen jouw ideeën bij anderen ingang te laten vinden. Assertief zijn betekent dat je in staat bent om je eigen persoonlijkheid uit te drukken, zonder dat dit vijandigheid oproept. Het betekent dat je 'neen' kan zeggen zonder dat je je schuldig voelt, het laat toe dat je vertrouwen hebt in jezelf en dat je probleemloos moeilijke beslissingen kan nemen.

Na het volgen van deze training sta je sterker in het contact met klanten, verkopers of aankopers, met collega's en leidinggevenden en kom je beter uit voor jouw mening, zonder anderen te kwetsen. Zo functioneert je effectiever, met meer zelfvertrouwen en dus ook met meer plezier!

Programma

Niemand is altijd assertief, maar wanneer je meer greep wil krijgen op je eigen omgeving, wil opkomen voor jouw eigen visie is deze opleiding de ideale basis. Je leert hoe je jouw kwaliteiten beter kan gebruiken doordat je bewust wordt van het effect dat jouw gedrag, gedachten en emoties hebben op je functioneren.

  • Wat is assertiviteit, subassertiviteit en agressiviteit?
  • Hoe assertief ben jij?
  • Wat levert assertiviteit je op?
  • Tips om de assertiviteit te vergroten
  • Hoe onderhandel je assertief?
  • Hoe ga je om met niet assertieve mensen?
Doelgroep

Je wilt jezelf assertiever opstellen, beter voor jezelf opkomen en bewuster optreden. Je wilt beter en overtuigender overbrengen wat je wel en niet wil, bijvoorbeeld in jouw gesprekken met klanten, verkopers of aankopers, collega's of leidinggevenden.

Docent

Marleen Miechielsen, docent en oprichters van Miechielsen training & consulting.

Miechielsen training & consulting bestaat sinds mei 2015. Expertise op vlak van creditmanagement en communicatie.  Marleen verzorgt al meer dan 10 jaar opleidingen voor Voka – KvK Limburg. Haar aanpak is zeer praktijk-, resultaat, en ervaringsgericht. En wordt door eerdere deelnemers gewaardeerd.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Corda Campus
Kempische Steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.