Skip to main content
AQ
  • Online

AQ IS HET NIEUWE EQ

Leer over AQ, dé kerncompetentie van de 21ste eeuw

Tactische oplossingen om lichter te leven en slimmer te werken in een veranderende wereld

Donderdagmiddag 25 februari 12.00u -13.00u 
 

Onze maatschappij versnelt en we kunnen moeilijk volgen. We worden geconfronteerd met een overvloed aan prikkels, een verregaande digitalisering en almaar krachtigere veranderingen, zowel op ons werk als in onze ruimere samenleving.

AQ boekVandaag zitten we in een storm. De context is niet enkel uitdagend, maar zelfs bedreigend.
Als ondernemer sta je vandaag meer dan ooit onder druk en dat heeft impact op jouw motivatie, jouw manier van kijken en denken, hoe je je voelt en hoe je handelt. En bijgevolg op jouw manier van leidinggeven en de werking van jouw onderneming.

Deze intense werk- en levensmodus vraagt meer en meer energie en heeft negatieve effecten op ons lichaam, ons brein en onze levenskwaliteit; ook als leider. We ondermijnen ons energiepeil en vermogen om plezier te ervaren en successen te boeken. Maar dit kan anders.

Hoe kan jij lichter leven en slimmer werken in dit nieuwe normaal? Het antwoord is dankzij AQ, of Adaptieve Intelligentie: het vermogen je verstandig aan te passen aan veranderende omstandigheden en uitdagingen. AQ is dé kerncompetentie van de 21ste eeuw en helpt je om krachtdadig in het leven en in je onderneming te staan, stabiel en tegelijk flexibel. Een manier om veerkrachtig én met meer voldoening te leven, op en naast het werk.

AQ foto Tim & Rudi
Tim Vermeire & Rudi Francken

Kom in deze online talk te weten waarop je kan inzetten en hoe je dit concreet kan aanpakken.
1 uur investering voor een sterker AQ, meer houvast en een sterk ondernemersvermogen.
 

www.adaptieveintelligentie.be 

Onze sprekers

Rudi Francken en Tim Vermeire werken al vele jaren in de bedrijfswereld en dit in verschillende functies: van nationale en internationale directie- en managementfuncties tot betrekkingen als trainer, consultant, spreker en coach. Vanuit deze rollen faciliteren ze transformaties en werken ze naar duurzame inzetbaarheid van mensen.

 

 

Deze digitale sessie wordt u gratis aangeboden met steun van de provincie Antwerpen:

provincie antwerpen

 

 

 

 

U ontvangt een link naar de digitale AQ talk na inschrijving via de Voka website. 

Contactpersoon

Leen Binnemans

Manager communities

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden, inschrijven verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden
Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 1u voor aanvang van de sessie. 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl