Skip to main content
Voka Infosessie

Accelero 2022 | info- en inspiratiesessie

Groeien

Snelle groeibedrijven staan voor stevige uitdagingen om hun groei langdurig aan te houden. Niet toevallig, onderzoek wijst uit dat duurzame groei te wijten is aan een aantal bewuste, strategische keuzes. Binnen het accelerator programma word je als ondernemer/eigenaar individueel begeleid bij het maken van die keuzes om verder te kunnen blijven groeien. Tijdens deze gratis info- en inspiratiesessie kom je alles te weten over de nieuwe Accelero-trajecten die zullen opstarten in 2022 voor de regio Antwerpen - Waasland. 

Ben je bezig met initiatieven om je bedrijf groeiklaar te maken, het bepalen van groeiopportuniteiten of het gevoel van gebrek aan focus en afstemming binnen het bedrijf en zoek je daarbij naar een klankbord? Schrijf je dan in en ontdek hoe het Accelero traject je hierbij kan ondersteunen. Wees er snel bij want er zijn slechts 35 plaatsen beschikbaar.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Tijdens deze gratis info- en inspiratiesessie op 10 februari kom je alles te weten over de nieuwe Accelero-trajecten die zullen opstarten in 2022 en krijg je een inzicht in het Belgisch landschap van snelle groeibedrijven. Ga ook in gesprek met eerdere deelnemers aan het Accelero traject en ontdek hoe we andere snelgroeiende KMO's hebben ondersteunt in hun verdere groei.

VOOR WIE?
Het Accelero coachingstraject is gericht naar ondernemer/bedrijfsleiders van snelgroeiende KMO's vanaf 1 miljoen euro jaarlijkse omzet met de ambitie en het potentieel om gedurende langere periode persistent verder te blijven groeien met 20% of meer per jaar (in omzet of tewerkstelling).

PROGRAMMA INFO- EN INSPIRATIESESSIE 

17u30 
Ontvangst

18u00 
Inzicht in trends, uitdagingen & belangrijke succesfactoren voor snelle groeibedrijven in België

Spreker
Kristof Cox – Director Deloitte 


19u00
Schets van wat een deelname voor jou & je bedrijf kan betekenen, alsook praktische informatie over de deelname aan het traject

Sprekers
Alexandre Van de Vel de Sousa - Voka coördinator snelle groeibedrijven
Philip Hermans – Voka adviseur snelle groeibedrijven

19u30 
Getuigenis van eerdere deelnemers aan het programma die hun ervaringen & uitdagingen delen in een interactieve Q&A sessie

Contactpersoon

Alexandre Van de Vel de Sousa

Coördinator snelle groeibedrijven en financiering

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis 

Voorwaarden

Inschrijving vooraf is verplicht. Wees er snel bij want er zijn slechts 35 plaatsen beschikbaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kom meer te weten over het Accelero-traject

Accelero
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans