Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Aan tafel met de CEO (van morgen)

Hoe vaak krijg je als jonge ondernemer de kans om aan tafel te zitten met 7 ervaren CEO's van topondernemingen? 

Grijp je kans en ontmoet 7 verschillende CEO's van topondernemingen in het Hageland. Hét moment om te luisteren naar hun tips en tricks en hen te bestoken met jouw vragen over ondernemerschap. 

  • Welke uitdagingen zijn er vandaag voor ondernemers?
  • Hoe kan samenwerken daar verbetering in brengen?
  • Waarom leg je je focus als ondernemer?
  • ...

7 CEO's

ceo's

Industrieel investeerder en eigenaar van verschillende bedrijven waaronder TMS Industrial Services waar hij afgevaardigd bestuurder en ceo is. Met een team van 1200 vakmensen ontzorgt TMS industriële bedrijven met mechanisch onderhoud, laswerken en pijpleidingen vanuit 14 vestigingen verspreid over België, Nederland en Zuid-Oost Europa. Walter Kestens is ook organisator van Suikerrock.

Geboren en getogen in het Hageland en in de automotive. Met enkele generaties know-how als achtergrond een klassieke autodealer uitgebouwd tot volwassen partner in mobiliteit over de regio’s Vlaams-Brabant en Limburg. Klaar voor de uitdagingen van de toekomst waar de ervaring in mobiliteit en immobiliën naadloos integreren met zijn interesses voor logistiek en energie. Altijd een open blik en bereid om bij te leren en anderen te helpen.

Kurt Leuridan was Senior Manager Tax & Legal bij Deloitte totdat hij in 2004 de stap zette om CEO te worden van het bedrijf Tokai Optecs in Tienen. 
Hij is van alle markten thuis dankzij zijn opleidingen rechtsgeleerdheid, notariaat, baccalaureaat kerkelijk recht, postgraduaat bedrijfskunde aan de KU Leuven en hij heeft daarnaast nog bijkomende diploma’s van KU Leuven, EHSAL en Febelfin Academy.

Hij is nu een wereldwijde speler in de optieksector. Hij heeft vestigingen geopend in Italië, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Arabische Emiraten. 
Zijn bedrijf, dat een joint-venture is tussen België en Japan, is lid van het BJA Investeringscomité The Belgium-Japan Association & Chamber of Commerce waarbij hij, sinds mei ’22, de nieuwe voorzitter van deze organisatie is geworden. Daarenboven maakt hij deel uit van de denktank verenigingen Logia en Etion en is hij lid van de Raad van Advies bij EME NV.
 

Jan Ingels is directeur van de fabrieken van groep Tiense Suiker, een bedrijf dat al sinds 1836 geworteld zit in Tienen. Hij is dé gedreven duizendpoot en drijvende kracht, steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging die verbetering brengt, maar nooit zonder oog voor zijn mensen!

Met bijna 600 medewerkers is Tiense Suiker is zoveel meer dan het iconische Harde Klontje. Ze zetten ook continue in op een goede relatie met al hun stakeholder: de planters, klanten, leveranciers, buren. Ook nemen ze hun rol van betrokken werkgever ter harte via duaal leren in samenwerking met scholen uit de regio.

Tiense Suiker streeft ernaar om één van Europa’s meest productieve en innovatieve suikerproducenten te zijn met focus op duurzaam ondernemen.
Jan engageert zich ook op andere vlakken voor mens en omgeving: hij is actief als voorzitter van de Food Port, bestuurder RAFTI Nederland, bestuurslid Voka, bestuurslid FEVIA en bestuurslid BC regio Tienen.

Ben Stalmans is zakenadvocaat en eigenaar van een niche advocatenkantoor met een achttal medewerkers dat zich heeft gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en vestigingen in Tienen & Hasselt. Hij staat al 25 jaar zijn cliënteel (gaande van de eenmanszaak naar kleine tot middelgrote kmo’s en enkele multinationals) hands on bij. Ben is gespecialiseerd in distressed M&A’s en reorganisatie van bedrijven. Hij geeft regelmatig seminaries en zetelt ook in enkele Raden van Advies. 

Van opleiding handelsingenieur startte Wim zijn carrière in 1 van de toenmalige big 6 (nu big 4), als financial auditor. Daarna ging aan de slag bij verschillende bedrijven uit diverse sectoren als finance manager, om uiteindelijk iets meer dan 10 jaar geleden als CFO bij Citribel aan de slag te gaan. Sinds november 2018 heeft hij de rol van CEO opgenomen. 

Als financiële man in een productiebedrijf vond Wim het steeds de uitdaging om de processen en systemen te doorgronden. Je kan de cijfers niet begrijpen als je niet begrijpt wat er gebeurt. 

Citribel staat voor de grote uitdaging om een site van bijna honderd jaar oud verder te blijven moderniseren, zowel qua installaties als wat betreft ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen. De mensen zijn daarin het allerbelangrijkste.  Alleen ga je snel, samen geraak je het verst.

Peter Coonen is afgevaardigd bestuurder, mede-oprichter en CEO van verschillende bedrijven waaronder Bebat en Sortbat. Bebat zorgt voor de inzameling en recyclage van alle types batterijen in België. Bebat is één van de bekendste milieumerken in België. België is inmiddels Europees kampioen batterijen inzamelen. Peter Coonen was voordien CEO van Panasonic Batteries Europe. Ondernemen zit Peter in het bloed en hij begeleidt met veel enthousiasme enkele start-ups.

Met dank aan

logo's

Contactpersoon

Gaëlle Depré

Relatiebeheerder regio Hageland

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Leden: €65
Niet-leden: €130

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus