Skip to main content
Map

Business Dates - Zet in op internationale, strategische groei

Toets op 6 oktober je vragen in het kader van strategische (internationale) groei af met een ervaren ondernemer tijdens een online klankbordsessie!

Logo ScaleUp

Je stak al heel wat op over het onderwerp ‘Inzetten op strategische (internationale) groei aan de hand van de content video’s van Michael Humblet en de daarop volgende groepssessie(s) en/of gesprekken met je coach en collega-ondernemers.

Op donderdag 6 oktober bieden we je de mogelijkheid om jouw specifieke vragen in het kader van dit thema af te toetsen met ervaren ondernemers tijdens de online business dates. Je krijgt ook de kans om naar het ondernemersverhaal van Jo Vandebergh (Bringme) te luisteren en om te netwerken met de meer dan 80 andere Vlaamse scale-up bedrijven die op dit moment in Vlaanderen een Bryo ScaleUp traject volgen. Hiermee ronden we de module ‘Inzetten op strategische (internationale) groei af.

Hoe ziet mijn persoonlijk programma eruit?
16.00 uur introductie
16.15 uur groepssessie  (45 minuten) met Jo Vandebergh van Bringme
17.15 uur start eerste timeslot (45 minuten) / mogelijkheid om te netwerken
18.15 uur start tweede timeslot (45 minuten) / mogelijkheid om te netwerken
19.15 uur start derde timeslot (45 minuten) / mogelijkheid om te netwerken 
20.00 uur de online sessie wordt gesloten

Je kan je persoonlijk programma samenstellen door ten laatste op 28 september aan te geven of je de groepssessie van Jo Vandebergh meevolgt en/of door maximaal 2 timeslots te boeken voor een gesprek met één van de klankborden. We hanteren het principe first register, first serve!

Voorbeeld: mogelijkheid om aan te sluiten op timeslot 1 en 2 met einde om 19 uur of timeslot 2 en 3 met latere start en einde om 20 uur of  timeslot 1 en 3 met lange pauze. Er is ook mogelijkheid om binnen de voorziene timing tijdens de niet geboekte momenten online te netwerken met andere deelnemers en er is mogelijkheid om van 16.15 uur tot 17 uur deel te nemen aan een groepssessie waarin Jo Vandebergh zijn ondernemerschapsverhaal brengt. Het is mogelijk om voor 1 timeslot in te schrijven. Het is niet mogelijk om voor 3 timeslots in te schrijven (tenzij er na 28 september nog een plaatsje beschikbaar is).

 

Hoe boek ik mijn dates?

Boeken kan door ten laatste op 28 september je timeslots te reserveren. We werken volgens het fist reserve, first serve principe. Hoe langer je wacht met boeken, hoe groter de kans dat de klankborden waar je een date mee wil boeken niet meer beschikbaar zijn. Schrijf dus snel in op de voor jou relevante klankborden waar jij iets van kan opsteken en waar je concrete vragen voor hebt.

Spelregels:

 • Wil je de sessie met Jo Vandebergh (Bringme) meevolgen, typ dan je naam in het vak van de sessie. Er is geen maximuum op het aantal deelnemers in deze sessie.
 • Daarnaast kan je inschrijven op maximaal 2 timeslots. Het is ook mogelijk om voor 1 slot in te schrijven. Het is niet mogelijk om voor 3 slots in te schrijven (tenzij er na 28 september nog een plaatsje beschikbaar is).
 • Typ je naam bij het klankbord en het uur van je keuze.
 • Er worden maximaal 3 deelnemers per timeslot toegelaten. Staan er in een timeslot 3 namen, dan rekenen we op je eerlijkheid dat je de naam van je Bryo-collega niet overschrijft. Je kan je naam ook niet meer toevoegen als er al 3 deelnemers bij het klankbord in een timeslot staan vermeld.
 • First reserve =  first serve: beschikbaarheden zijn volgens dit principe en sowieso beperkt!
 • De slots in grijze vakjes zijn niet beschikbaar, je kan bijgevolg in die cellen ook je naam niet typen.

Deadline om in te schrijven is op 28 september om 17 uur.

Opgelet! In de eerste week van oktober ontvang je de inloggegevens voor elk van je geboekte timeslots en voor de sessie van Jo Vandebergh als je hiervoor bent ingeschreven. Je moet dus ook inschrijven voor de sessie met Jo als je de link om aanwezig te zijn op die sessie wil ontvangen!

Hoe word ik op de hoogte gebracht van mijn finale planning?

Je ontvangt op 3 oktober een mail met de praktiche details, jouw persoonlijke planning (inclusief de linken naar de meetings met de ervaringsdeskundigen) en de link om in te loggen op de online sessie (voor deelname aan de introductie en de netwerking).

Ben je ingeschreven op een date maar ontving je geen mail, check dan eerst even of je naam terug te vinden is in de planning. Zoja, neem dan contact op met je Bryocoach of met Annelies (0498818424).
Vind je je naam niet terug en wil je alsnog deelnemen? Neem dan contact op met je Bryocoach om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe bereid ik me voor? - Hoe verloopt de sessie?

Bij de sessie met Jo Vandebergh van Bringme ligt de nadruk op input van de ondernemer. Er zijn meerdere aanwezigen en er is slecht beperkt ruimte voor uw persoonlijke vragen.

Bij de geboekte timeslots met de klankborden ligt de nadruk op interactie. De focus van de gesprekken ligt op het beantwoorden van jouw vragen. Op deze pagina kan je zien wat de focusexpertise is van het klankbord waarmee je in gesprek gaat. Bereid je date voor door het profiel van het klankbord te checken en door vooraf na te denken over de vragen die je wil stellen.

Zorg dat je stipt aanwezig bent in je online meetings zodat je kort de tijd krijgt jezelf voor te stellen aan het klankbord en aan de andere deelnemers. Wil je graag vooraf meer info over welke deelnemers nog in jouw gesprek deelnemen?  Je kan hun profiel checken via de planningspagina (vanaf 3 oktober).

Hou je aan de timing van het timeslot (45 minuten) zodat de pauzemomenten gerespecteerd kunnen worden en iedereen telkens stipt aanwezig is op een volgende afspraak.

Op teachable blijven de video’s binnen deze module beschikbaar. Je kan ze zeker nog even bekijken ter voorbereiding van je business dates.

 • Masterclass Michael Humblet
 • Het belang van sales en netwerken met collega Sophia De Bruyne
 • Internationalisering met collega Joeri Stoop 
Ik ben onverwacht verhinderd. - Ik slaag er niet in om in te loggen op mijn sessie.

We gaan er van uit dat iedereen die is ingeschreven is op een date ook effectief aanwezig is op de afspraak. Kan je door omstandigheden toch niet aanwezig zijn of lukt het niet om in te loggen, verwittig dan onmiddellijk je coach of Annelies. Het is niet nodig om het klankbord rechtstreeks te contacteren.

Alle contactgegevens zijn terug te vinden op deze pagina.

Klankborden

Afbeelding met tekst, persoon, person

Automatisch gegenereerde beschrijving

Na een ervaring van meer den 20 jaar in het opbouwen en schalen van verkoopteams realiseerde Michael Humblet zich dat we eerst het meest fundamentele probleem moeten aanpakken, namelijk: ‘niemand kent jou’. Als je jouw expertise kan opschalen naar marktleiderschap, keer je de hele verkoopcyclus om. Michael schreef hierover een boek vol strategieën en pragmatische voorbeelden Hij is oprichter van Chaomatic (sales strategy & modelling and operationalising thought leadership) en School of sales.


Je kan bij Michael terecht voor:
Vragen over schalen in sales

 • Hoe word ik als scaleup founder een thought leader in mijn (niche) markt?
 • Hoe bouw ik een creëert een efficitieve B2B lead machine?
 • Hoe schaal ik op een efficiënte manier content?
 • Hoe bouw ik een krachtige value ladder?

Vragen over je sales pitch, aqcuisitie strategie en je sales en marketing team.

Meer info:
https://chaomatic.com/
https://www.linkedin.com/in/michaelhumblet/

#Thoughtleadership #B2BSalesMachines #Funnels&Pitches

Birger Vanacker is oprichter van Flavor Shop, een high end delicatessenzaak die producten aanbiedt die je niet gemakkelijk in andere winkels vindt. Particulieren komen hier vooral originele geschenken en lekkers kopen, al dan niet in de winkel of via de website. Bedrijven kunnen bij Flavor Shop terecht voor het samenstellen van geschenken voor personeel of klanten.  Het bedrijf heeft ook een groothandelsactiviteit opgestart, gericht op zowel de Belgische als Nederlandse markt.

Je kan bij Birger terecht voor:
Vragen rond retail, kassa-systemen en stockbeheer,  invoer en uitvoer, conceptontwikkeling, e-commerce, franchising, marketing, B2B verkoop, B2C verkoop, private label.

Meer info:
https://www.flavor.shop/nl/
https://www.linkedin.com/company/the-flavor-shop/
https://www.linkedin.com/in/birgervanacker


#Foodretail #Ecommerce
 

Afbeelding met persoon, muur, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Evelyn is internationaal ondernemer en inspireert met haar verhaal vele internationale topondernemers en startups.
Ze waagde de sprong in het onbekende, wat 5 jaar geleden met vallen en opstaan ging. Inmiddels leidt zij vanuit Dubai haar outsourcing agency voor architecten, waar zij Royal Partnerships aanbiedt, en is zs aangesteld als Strategic Partnership Advisor voor investeerders en startups.

Je kan bij Evelyn terecht voor:
Vragen over internationale expansie, international business development en sales. 
Ondernemen als startup in Dubai. 
Een externe blik op je strategie, processen en HR.

Meer info:
https://esteconnect.com/
https://www.linkedin.com/in/evelynstremersch/

#resilience #international #strategy       

image003.jpg

Dominique Roux (Director LRM Private) heeft een ruime ervaring als financieel expert . Hij was 32 jaar actief als vennoot binnen Deloitte België met focus op familiale ondernemingen. Sinds 2 jaren is Dominique actief binnen LRM en begeleidt en ondersteunt hij familiale ondernemingen in hun groeitraject. Buiten LRM is Dominique ook nog actief in diverse raden van bestuur zodat hij ook vanuit deze cockpit relevant advies kan geven.

Je kan bij Dominique terecht voor: 
Vraagstukken mbt financiering , overnames en het aantrekken van investeerders.
Het zijn onderwerpen waar hij dagelijks actief mee bezig is.

Meer info:
Dominique Roux | LinkedIn

#Financieel #groeien #investeerdersaantrekken #adviseur

Wat klantgerichtheid betekent voor Vente-Exclusive.com

Peter Grypdonck is ex-CEO ebay België en ex-CEO Immoweb. De afgelopen 10 jaar heeft Peter als CEO het internationale e-commerce bedrijf VeePee (Vente-Exclusive) verder laten groeien.  Peter heeft kennis en ervaring binnen een brede waaier aan management skills.

Je kan bij Peter terecht voor:
Vragen over business strategy, business development, management en e-commerce.

Meer info:
https://www.linkedin.com/in/petergrypdonck/

#E-Commerce #SEO #Business Strategy

Afbeelding met boom, buiten, persoon, poseren

Automatisch gegenereerde beschrijving

Sophie Boutelegier is een global business development expert die bedrijven helpt met hun internationale groeistrategie. Ze heeft gewoond en gewerkt in Europa, Azië, Zuid- en Noord- Amerika en heeft op die manier een uniek begrip van internationaal zakendoen. Na een carrière bij verschillende multinationals, richtte ze Expandify op in Silicon Valley. 

Je kan bij deze Sophie terecht voor:
Vragen over groei en internationale expansie.

Meer info:
www.expandify.eu
https://www.linkedin.com/in/sophieboutelegier/

#InternationalStrategy #growth #BusinessDevelopment #USA expansion

image004.jpg

Erik Notermans (Bedrijfsleider NotermansConsult) was meer dan 20 jaren actief in de IT-wereld bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in netwerkbeveiliging. Gestart als accountmanager Government bij Ubizen bouwde hij aan een loopbaan in zowel sales en marketing als in algemeen management. Hij vervulde functies als EMEA Sales Manager, Worldwide Sales and Marketing Manager, COO en CEO bij belangrijke spelers in de markt. Vier jaar geleden besloot hij mede zijn schouders te zetten onder de verdere uitbouw van Ingenieurs- en Expertenbureau Notermans, waar hij nog steeds verantwoordelijk is voor sales en marketing, HR en mee het algemeen beleid uitzet. Met zijn jarenlange ervaring kan hij startups mee op het juiste spoor helpen zetten.

Je kan bij Eric terecht voor: 
Vragen over internationale sales, marketing en accountmanagement, HR en algemeen beleid

Meer info:
LinkedIn |  Erik Notermans

#Sales #Marketing #HR

Afbeelding met persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Voor Roeland Pelgrims is Nobi de jongste in een lange reeks startup-projecten in sectoren als vastgoed, technologie en zorg.
Het Antwerpse bedrijf Nobi bedacht een slimme lamp die ‘ziet’ wanneer een persoon op leeftijd op de grond ligt. De valdetectielamp biedt een slimme oplossing om senioren langer thuis te laten wonen, de primaire reden voor de hulpbehoevendheid bij senioren. Begin dit jaar haalde het bedrijf 13M euro op bij LSP en andere durfinvesteerders.

 Je kan bij Roeland terecht voor:
Vragen over strategie, innovatie, organizational design en internationaliseren.
Ook over onderhandelen en business development kan je bij Roeland terecht.

 

Meer info:
https://nobi.life/
https://www.linkedin.com/in/roeland-pelgrims-2749805/

#SilverTech #Financieringsrondes

Afbeelding met binnen, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Jo Vandebergh is serieel ondernemer, investeerder in B2B tech scale-ups en CEO van drie bedrijven. Op zijn achttiende verkocht hij zijn eerste wagen en enkele jaren later was hij met 16.000 wagens per jaar een van de grootste autoverkopers van Europa. Vandaag is hij CEO van technologiebedrijf Bringme (hardware as a service – HaaS) dat het onthaal bij bedrijven volledig vervangt door een virtuele receptionist. Daarnaast is hij CEO van cybersecuritybedrijf Phished (SaaS) dat wereldwijd medewerkers van bedrijven traint met hun AI-gedreven Security Awareness Platform.
Beide bedrijven zijn wereldwijd actief en snel van MVP uitgegroeid tot marktleiders in hun business met indrukwekkende groeicijfers (meer dan 300 YoY); ze haalden ook verschillende awards binnen (IF Design Award,  Best-Of Security Awareness Training, Tech startup of the year, Belgian startup company of the year). Als CEO van de Ertzberg groep investeert hij ook in ambitieuze vastgoedprojecten zoals de Stadswijk Tweewaters op de voormalige industrieterreinen van AB Inbev in Leuven.

Als Global Ambassador van Voka wil Jo vanuit zijn praktijkervaring jonge ondernemers bijbrengen hoe ze door de juiste mindset, focus en methodologie, snel kunnen schakelen van falen naar schalen en hun doel bereiken.

Afbeelding met person, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Alexander Schmitt is ondernemer, marketeer, investeerder, hobbykok, vader, partner, spinningcoach & fervent fietser. Hij bouwde zijn professionele carrière uit als SEO consultant iProspect, Head of Marketing Thomas Cook Group Belgium, eCommerce Manager Connections en is momenteel CEO van Authority. Authority helpt je met het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van je digitale groeistrategie. De digitale marketeers van Authority doen dit op een pragmatische, down-to-earth en steeds duurzame wijze. Ze werken graag samen met ambitieuze ondernemers en hebben een no-nonsense stijl.

Je kan bij Alexander terecht voor:
Vragen met betrekking tot het ontwikkelen, implementeren of optimaliseren van je digitale groeistrategie.
Vragen over de ideale (internationale) marketingmix voor jouw bedrijf.

Meer info:
LinkedIn | Alexander Schmitt

#metrics #analytics #marketing #digitaal #groeien

Afbeelding met persoon, person, muur, bril

Automatisch gegenereerde beschrijving

Benny Willen is oprichter en CEO van het Gentse Cloudalize. Cloudalize stelt zijn klanten via de cloud in staat om applicaties, die eigenlijk een krachtige grafische kaart vereisen, op om het even welk toestel kunnen laten draaien. Cloudalize werd in 2011 opgericht door Benny samen met Jeffrey Meesemaecker. Ondertussen bestaat zijn team uit 28 ingenieurs en experts en breidt het nog steeds snel uit. Het bedrijf heeft kantoren in Gent, Amsterdam, Londen, Iasi (Roemenië), New York en San Francisco. In augustus 2017 brachten ze € 5 miljoen bij elkaar in een Serie A financiering geleid door de Hongkongse investeerder Horizons Ventures.

Je kan bij Benny terecht voor:
Vragen over de uitdagingen bij de internationalisering van je bedrijf.
Hoe kan je jouw bedrijf aantrekkelijk maken om (buitenlands) kapitaal aan te trekken?
Hoe evolueren met je onderneming van een stel oprichters naar een voltallig team?

Meer info:
https://www.linkedin.com/in/bennywillen/

#internationalegroei #cloudcomputing #teammanagement

Bryocoaches

Evy De Bruyker

Member Services - Startend ondernemen

Full bio of Evy De Bruyker

Sophia De Bruyne

Manager Jong Ondernemen - Ledenrelaties

Full bio of Sophia De Bruyne

Sarah Van den Bril

Coördinator jong ondernemerschap en snelle groeiers

Full bio of Sarah Van den Bril

Guido Frederiks

Adviseur startersfinanciering & snelle groei

Full bio of Guido Frederiks

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Full bio of Joeri Stoop

Veronique Mestdagh

Adviseur Bryo - snelle groei

Full bio of Veronique Mestdagh

 

Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil ondernemers daarbij ondersteunen samen met Voka. Samen voor #sterkondernemen.

Contactpersoon

Annelies Maes

Projectmanager Ondernemerschap

Wanneer

Proximus
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - ovam
AW_Welt_6stappenplan