Skip to main content
waterstof

7in1 Netwerkevent Voka Lokaal Midden Kempen

Op donderdag 24 oktober 2019 om 18.00 uur vindt het jaarlijks 7in1 netwerkevent van Voka Lokaal Midden Kempen plaats op het culinair verdiep bij Hendrickx Feesten in Tielen. 

Je bent van harte welkom!

Spits de oren en kom alles te weten over de impact van de Oosterweelverbinding op de Kempen tijdens de werken en na de realisatie. Bart Van Camp (Directeur Omgeving) en Annik Dirckx (woordvoerder) van Lantis (het vroegere BAM) weten er alles over.  

Isabel François (projectmanager) en Adwin Martens (Directeur) van WaterstofNet uit Turnhout nemen je op hun beurt mee voor een kijkje in de ontluikende waterstofeconomie. 

En alsof dat nog niet genoeg is brengt Bram Decraene (Head of Sales) van DATS 24 (Colruyt Group) enkele waterstofauto’s mee naar Tielen. Met een proefritje ervaar je het rijgenot meteen aan de lijve. 

Afsluiten doen we met een woordje van ING. 

Uiteraard krijg je uitgebreid de kans te netwerken met collega ondernemers, politici, ambtenaren … uit onze regio. Aarzel niet en schrijf in.

Adres

Hendrickx Feesten
Kemelbeekstraat 23
2460 Tielen (Kasterlee)

Wanneer

Prijs

€ 95 voor leden,  € 142 voor niet-leden

Prijzen exclusief BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse