Skip to main content
Bryo Infosessie

10 geboden ondernemerschap & BRYO infosessie - Online

Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject. 

Bryo is onderverdeeld in drie verschillende deeltrajecten: StandUpStartUp en ScaleUp. Zit je dus nog in de ideefase, dan sluit het StandUp traject het best aan. Is je businessplan al gevalideerd en heb je inmiddels je eerste klanten binnen gehaald? Dan pas je perfect binnen het StartUp traject. Wil je nu echt schalen en streef je naar het behalen van een omzet van 1mio euro binnen de drie jaar? Dan sluit ScaleUp prima aan op jouw noden. 

Tijdens deze infosessie gaan we dieper in op de verschillende trajecten en deelt een huidige Bryo zijn Bryo ervaringen met jullie. 

Aan het einde van de avond weet je beter wat Bryo inhoudt en kan je onmiddellijk een intakegesprek inplannen met een Bryo coördinator. 
 

Tot dan!

Contactpersonen

Mathieu Vossen

Startersadviseur Bryo-Start Up

Pénélope Simons

Startersadviseur

Charlotte Vereecke

Adviseur groeien & innoveren

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner