Skip to main content
Map

Plato Ondernemers - Algemeen Management Kmo Next

Deze Plato-groep is een netwerk voor ondernemers die al enkele jaren bezig zijn én die al Plato gevolgd hebben. Wil je nog groeien, zoek je een extra klankbord en wil je blijven bijleren? Dan zit je goed bij Plato Algemeen Management Kmo Next!

De behandelde thema’s binnen Plato Ondernemers - Algemeen Management Kmo Next worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

  • strategie/missie/visie
  • balansanalyse 
  • sales & marketing
  • financieel management
  • hr- en loonbeleid
  • onderhandelingstechnieken
  • communicatiebeleid 
  • KPI’s
  • coachen/motiveren van uw medewerkers

Dit traject gaat van start op donderdag 27 april 2023.

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Francis Evenepoel.

AIO


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Francis Evenepoel

Member Services/Groei

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

 Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 8. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 8

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag