Skip to main content

Barcelona bootcamp voor studenten

  • 28/02/2017

Met een 20-tal studenten trekken de Bryo-coördinatoren in de Paasvakantie een week naar Barcelona om daar een ondernemersidee uit de denken en uit te werken. Inspirerend, motiverend, ondernemend ... en uiteraard ook heel leuk!

De studenten van vandaag zijn de ondernemers en ondernemende medewerkers van morgen. Daarom organiseert Voka West-Vlaanderen ook verschillende evenementen, activiteiten, opleidingen,... voor deze doelgroep. Eind maart is er het jaarlijks grootse JUMP-jongerenseminar met motivational coach Carl Van de Velde, doorheen het jaar kunnen studenten deelnemen aan verschillende 'Pizza & Inspire'-sessies,...

 

In de Paasvakantie organiseren Voka West- en Oost-Vlaanderen nu ook een ondernemend bootcamp in Barcelona. Een week lang gaan studenten er onder begeleiding van de coaches aan de slag om een ondernemersidee uit te denken, uit te werken én aan de groep voor te stellen. En dat is niet alles: ook een straffe teambuilding, een bezoek aan een start-up in Barcelona, toffe workshops,... staan op het programma.

 

Kent u een student die de ondernemersvibe voelt kriebelen? Of wil u uw zoon/dochter een duwtje in de richting van het ondernemerschap geven? Dan is deze Barcelona Bootcamp wat u zoekt!

 

De bootcamp vindt plaats van 10 tot en met 14 april. Voor de prijs van € 350 p.p. (vluchten, hotel,... inclusief) kunnen studenten deelnemen.

 

Meer weten?

Neem contact op met Astrid De Clerck (astrid.declerck@voka.be).

Barcelona Bootcamp