Skip to main content
Map

Jong Voka visits Lecot

  

Lecot

 

Op 14 februari zijn we met Jong Voka te gast bij Lecot. Deze nationale speler begon met een klein ijzerwarenwinkeltje in Heule en Maaseik en groeide uit tot de grootste speler van België. 

Lecot bestaat ondertussen meer dan 130 jaar, met al een vierde generatie medewerkers en klanten. Als familiale onderneming zweert Lecot bij duurzame relaties en hechten ze de hoogste waarde aan betrouwbaarheid. Kom tijdens dit bezoek onder andere te weten hoe ze hun grote assortiment snel en betrouwbaar leveren bij al hun klanten. 

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst 
  • 18.35 uur: Rondleiding en blik achter de schermen bij Lecot 
  • 19.45 uur: Keynote Philippe De Veyt (gedelegeerd bestuurder bij Lecot en tevens voorzitter Voka West-Vlaanderen) 
  • 20.30 uur: Netwerkreceptie
  • 22.00 uur: Voorziene einde

Schrijf je vanaf nu in en kom meer te weten over de grootste nationale speler in ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Stijn Vanlerberghe.

Met dank aan onze partners

Degroof Petercam     Picobello     Axxi

Stella P      Renewi


Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers. (leeftijd <40 jaar)

Contactpersoon

Stijn Vanlerberghe

Adviseur Jong Ondernemen

Adres

Lecot
Vier Linden 7
8501 Kortrijk (Heule)

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 50 euro
  • Niet-leden: 75 euro

Voorwaarden

 Annuleren kan kosteloos t.e.m. 7 februari via stijn.vanlerberghe@voka.be, anders wordt het volledige bedrag gefactureerd.

Max. 2 deelnemers per bedrijf.

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG 17. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 17

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag